ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διάψευση για Βάλλα

Διάψευση για Βάλλα
Βαλλας

Σε διάψευση των σεναρίων που έφεραν τον Εργοτέλη να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού της Ξάνθης, Σπύρου Βάλλα προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κρητικοί αναφέρουν:" Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου, αισθάνονται την ανάγκη να διαψεύσουν τα σενάρια που αναγράφονται καθημερινά στον Τύπο, ότι ενδιαφερθήκαμε για τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Βάλλα ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη.

Πρόκειται για αξιόλογο παίκτη, ωστόσο ο Εργοτέλης δεν έχει δείξει στο παρελθόν ούτε θα το κάνει, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, να ακολουθεί τέτοιες μεθόδους, δηλαδή να ασχολείται ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες ομάδες".

Κετικίδης:"Δεν θα έχουμε πρόβλημα τη νέα σεζόν"

Αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς, παρουσιάστηκε ο συνεργάτης του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Εργοτέλη,Γιώργος Κετικίδης. Το "δεξί χέρι" του Καβαλιώτη τεχνικού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, υποστήριξε ότι με τον σωστό προγραμματισμό και τις κατάλληλες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, οι Κρητικοί δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τη νέα σεζόν.

" Πλέον δεν πρέπει να ασχολούμαστε άλλο με το παρελθόν αλλά να κοιτάξουμε το μέλλον και πως δεν θα επαναλάβουμε το ίδιο κακό ξεκίνημα. Πάντως, πιστεύω ότι τη νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα διότι τους τελευταίους 3 μήνες η ομάδα ήταν πολύ καλή.

Με λίγες προσθήκες, και καλό προγραμματισμό δεν θα έχουμε προβλήματα αντίστοιχα με τα φετινά. Θα ήθελα να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου, η βοήθεια του οποίου ήταν μεγάλη στην επίτευξη των στόχων μας, ελπίζω και τη νέα σεζόν η συμβολή του να είναι εξίσου σημαντική.

Επίσης, μην κρυβόμαστε ότι η βοήθεια της διοίκησης ήταν τεράστια, όπως και του Νίκου Καραγεωργίου", τόνισε πιο χαρακτηριστικά.

Όσο για την τελευταία σεζόν, ανέφερε:" Η χρονιά που πέρασε ξεκίνησε με διαφορετικές προοπτικές για την πορεία της ομάδας και διαφορετικά εξελίχθηκε.

Αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ωστόσο μετά τον Ιανουάριο ενισχυθήκαμε σημαντικά και οι παίκτες που ήρθανε παρέσυραν και τους υπόλοιπους. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν και επανήλθαμε στις αρχικές μας προοπτικές που είχαμε από την αρχή της περιόδου".

"Έκανε την καλύτερη επιλογή ο Κοιλιάρας"

Σχετικά εξάλλου με την μετεγγραφή του Δημήτρη Κοιλιάρα στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Κετικίδης υποστήριξε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή. " Νομίζω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή με την μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Αν καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες της πρωτεύουσας και προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα θα φτάσει πολύ ψηλά, έχει τα φόντα και όλα τα προσόντα για να το καταφέρει. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του".





















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ