ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις "Ξανθιώτες" και ο Μπερνς

Οι τρεις "Ξανθιώτες" και ο Μπερνς
Απόλλωνας Καλαμαριάς - πανηγρ

Μετά τον Άρη, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς θέλει καλό αποτέλεσμα και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο

Ο Μάκης Κατσαβάκης στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη δεν δίστασε να πει πως ενδιαφέρεται για τρεις ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη. Τους Μπαρκογλου, Κοντοδήμο και Καζάκη σε περίπτωση που μείνουν ελεύθεροι και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
Κατά τα άλλα η περίπτωση του Τζέικομπ Μπερνς φαίνεται να απομακρύνεται για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον 30χρονο αμυντικό μέσο να μην εμφανίστηκε μέχρι και χθες στην Θεσσαλονίκη όπου και αναμενόταν από τους "κοκκινόμαυρους".

Όπως πάντως επισημαίνονταν χαρακτηριστικά υπάρχει κάτι σαν διορία μέχρι σήμερα Δευτέρα αν και όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει. Μεταξύ άλλων είναι και η στάση του Σερραίου τεχνικού της ομάδας που προτιμά Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα μπουν κατευθείαν και γνωρίζοντας τα δεδομένα θα βοηθήσουν άμεσα. Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει πάντα το ενδεχόμενο της επιστροφής του Δημήτρη Ορφανού από τον ΠΑΟΚ.

Εξέλιξη που επιθυμεί άλλωστε ο Κατσαβάκης μιας και αποδεδειγμένα ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού των "κοκκινόμαυρων" και δείχνει να λείπει αρκετά από την ομάδα. Το γεγονός εξάλλου ότι όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος – και χθες με τον Ηρακλή χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις - είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς και το πώς αντιμετωπίζουν την επόμενη μέρα της ισοπαλίας με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Γιώργος Κόλτσης τονίζει: "Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια χωρίς να έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε αντιπάλους. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά με κάθε αγώνα να είναι "τελικός" για μας και πάμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο στην έδρα του για το θετικό αποτέλεσμα".


Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των "κοκκινόμαυρων" επί του Άρη ο Εντουάρντο Μπρίτο δήλωσε για την ισοπαλία πως: "Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα" ενώ ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος δεν έκρυψε πως: "Κυνηγήσαμε από την αρχή τη νίκη κι αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αντεπίθεση διαρκείας και ψυχή καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία".



Η αυριανή μέρα εξάλλου χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη αναφορικά με το θέμα Εμάνουελ Περόνε μιας και ο Αργεντινός επιθετικός των "κοκκινόμαυρων" θα απολογηθεί γραπτώς στην ΠΑΕ Απόλλων στις 11:00 το πρωί και ενώπιον της διοίκησης για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ