ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συναντήσεις και η επικοινωνία του Αλαφούζου με όλους

Οι συναντήσεις και η επικοινωνία του Αλαφούζου με όλους
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τηλεφωνικές συνομιλίες την Δευτέρα με τους Αναστασίου, Σαραβάκο και Νταμπίζα ενώ είχε συνάντηση και με τους τρεις τους την Κυριακή το βράδυ.

Παράταση ολίγων ημερών παίρνουν οι ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν σε αγωνιστικό επίπεδο την επόμενη σεζόν το Τριφύλλι.

Αυτό γιατί την Δευτέρα δεν υπήρξαν κατ' ιδίαν συναντήσεις και υπογραφές με τους Αναστασίου και Σαραβάκο καθώς και τον Νίκο Νταμπίζα αλλά συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες και με τους τρεις.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχε βρεθεί την Κυριακή το βράδυ στον ΣΚΑΙ με τους Αναστασίου και Σαραβάκο ενώ στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο πρώην διεθνής αμυντικός.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το νέο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος θα έχει ως συνεργάτη έναν Άγγλο βοηθό ο οποίος εργάζεται αυτή τη στιγμή ενώ θα έχει δίπλα του και έναν Ολλανδό γυμναστή αλλά όχι τον Έμπεν όπως ακούστηκε τις τελευταίες μέρες.

Μένει ο Βονόρτας

Στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει και ο Γιάννης Βονόρτας ο οποίος έχει ανέβει και άλλο στην εκτίμηση του Γιάννη Αλαφούζου μετά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και θεωρείται εξπέρ και στα θέματα των ακαδημιών του Τριφυλλιού. Επίσης και ο Βασίλης Καλαποθαράκος αναμένεται να παραμείνει στην θέση του.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Σαραβάκο θα αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχοντας οριοθετήσει της αρμοδιότητες του στην συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμβουλος ο Νταμπίζας

Σε ότι έχει να κάνει δε με τον Νίκο Νταμπίζα αναμένεται να είναι σύμβουλος του προέδρου του Τριφυλλιού και να μην έχει καμία άμεση σχέση με την Παιανία και τον Παναθηναϊκό.

Θα μετέχει βέβαια στις συσκέψεις και σε ότι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά περισσότερο ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ