ΙΤΑΛΙΑ

Οι οπαδοί... έγδυσαν τους ποδοσφαιριστές!

Οι οπαδοί... έγδυσαν τους ποδοσφαιριστές!
Γιούβε Στάμπια

Οι οπαδοί της Γιούβε Στάμπια ανάγκασαν τους παίκτες της ομάδας να... γδυθούν, μετά την ήττα από Πιστογιέζε!

Και αυτό γιατί οι οπαδοί, απογοητευμένοι και εξοργισμένοι από την έκτη συνεχόμενη αποτυχία της ομάδας τους στο πρωτάθλημα που την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας, αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση από τους "υπεύθυνους".
Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή της ομάδας του Κοσταντίνι από την Πιστόια, περίπου 100 οπαδοί (εκ των οποίων οι μισοί την είχαν ακολουθήσει στην Τοσκάνη) περίμεναν το πούλμαν στο αθλητικό κέντρο έξω από το στάδιο "Ρομέο Μέντι" και γύρω στη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ήρθαν τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές.

Αφού οι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν είχαν έναν πολιτισμένο διάλογο με τους τιφόζι, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο, όμως στη συνέχεια οι φίλοι της Γιούβε Στάμπια ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές να γδυθούν τελείως (!), με την αιτιολογία ότι δεν αξίζουν να φορούν τις εμφανίσεις της ομάδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ένας από τους ποδοσφαιριστές ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στη συνέχεια στάθηκαν αρκετά τυχεροί καθώς μπόρεσαν να βρουν κάποιες φόρμες μέσα από τα γραφεία του συλλόγου ώστε να πάνε με αμάξια στα σπίτια τους.

"Ήταν μία κίνηση διαμαρτυρίας, δεν πειράχτηκε κανένας παίκτης", τόνισε ο διευθυντής των "τζαλομπλού" Φράνκο Μανιέλο, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ενρίκο Κόσα ήταν πιο καυστικός.

"Το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του", δήλωσε χαρακτηριστικά.








TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ