ΣΤΗΛΕΣ

Η "καυτή" μούσα της Τβέντε!

Η "καυτή" μούσα της Τβέντε!
Μοντέλο-Τβέντε

Το "hot" μοντέλο Ν.Λοζάνοβα έχει ανάψει... φωτιές στον γκολκίπερ της Τβέντε, Ν.Μιχαΐλοφ (photos)!

Αυτή είναι γένους θηλυκού και έχει ονοματεπώνυμο: είναι η πανέμορφη και διάσημη συμπατριώτισσά του, Νικολέτα Λοζάνοβα, η οποία εδώ και λίγο καιρό διατηρεί δεσμό με τον παίκτη, κάνοντας έτσι τον αθλητικό κόσμο να παρακολουθεί με περισσότερο ενδιαφέρον την πορεία του Μιχαΐλοφ.
Και πως να γίνει διαφορετικά; Το "εκρηκτικό" μοντέλο από τη Βουλγαρία (Miss Playmate 2006) προχώρησε σε άκρως αισθησιακή φωτογράφηση για το διάσημο ανδρικό περιοδικό Playboy τον Αύγουστο του 2006 (στη βουλγαρική έκδοσή του), ενώ τον περασμένο Ιανουάριο τάραξε για άλλη μία φορά τα νερά, καθώς έκανε γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Maxim.

Η Λοζάνοβα προκάλεσε μάλιστα τόσο μεγάλη εντύπωση με εμφανίσεις της στην Ιταλία, ώστε να της έχει γίνει πρόταση να φιλοξενηθεί και στο αμερικανικό "Playboy", κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν μόνο με μία συμπατριώτισσά της, την Σόνια Βάσι.

Την ίδια στιγμή, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται κοντά στο χωρισμό, κάτι που αν τελικά ισχύει τότε σίγουρα η ολλανδική Τβέντε θα χάσει πολλούς από τους υποστηρικτές της σε κάθε γωνιά της υφηλίου.

Η (πρώην;) σύντροφος του Νικολάι Μιχαΐλοφ μέσα από 14 φωτογραφίες:






























































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ