ΤΣΕΛΣΙ

Oι οπαδοί απαιτούν την απόλυση Γκραντ!

Oι οπαδοί απαιτούν την απόλυση Γκραντ!
Γκραντ-Τσέλσι

Την επίσημη ιστοσελιδα της ομάδας προκειμένου να ζητήσουν την απομάκρυνση του Άβραμ Γκραντ, χρησιμοποιούν πλέον οι οπαδοί των "μπλε"

Η απώλεια του τίτλου του Λιγκ Καπ, τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, καθώς και η διατάραξη των σχέσεων του προπονητή με πρωτοκλασάτα στελέχη, όπως οι Τέρι και Λάμπαρντ, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους τον κόσμο των Λονδρέζων, για τον οποίο απ'ότι φαίνεται ο Ισραηλινός τεχνικός είναι "persona non grata".
Ο άγριος καυγάς που έλαβε χώρα την παραμονή του τελικού με την Τότεναν ανάμεσα στον Τζον Τέρι και τον βοηθό προπονητή Χενκ τεν Κάτε, και ο οποίος αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από την αγγλική "Sun" αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους οπαδούς να στέλνουν υβριστικά μηνύματα κατά του Άβραμ Γκραντ μέσω του chat που λειτουργεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τους.

"Ελπίζω ο Τζον Τέρι να... περιποιήθηκε καλά τον Τεν Κάτε", ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οπαδός, ενώ ένας άλλος έγραψε: "Δόξα τω Θεώ, οι παίκτες μας είναι αρκετά δυνατοί".

Τα μηνύματα των οπαδών που ζητούν από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να... ξεφορτωθεί τον Ισραηλινό προπονητή είναι πάρα πολλά, και σας παραθέτουμε ορισμένα από αυτά:

"Ο Γκραντ έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να διαβρωθεί το ομαδικό πνεύμα".

"Νομίζω ότι μόνο χειρότερα μπορούμε να πάμε με τον Γκραντ".

"Είχαμε πίστη με τον Ζοσέ, τώρα δεν έχουμε με τον Γκραντ".






Υπενθυμίζεται ότι κατά μέσο όρο 3000 μηνύματα τυπώνονται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Τσέλσι καθημερινά μέσως της στήλης chat, όπου οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καταθέτουν αλλά και να ανταλλάσουν απόψεις αναφορικά με τα δρώμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "μπλε".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ