ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Έγκυρο το γκολ του Λουτσιάνο"

Όγιος:"Έγκυρο το γκολ του Λουτσιάνο"
Ογιος

Σωστή θεωρεί την απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το γκολ του Λουτσιάνο κόντρα στην Λάρισα ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γκιγιέρμο Όγιος πάντως με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "EXTRASPORT 103FM", υποστήριξε ότι σωστά μέτρησε το γκολ.
"Ο Σίριο την ακούμπησε την μπάλα. Την πήρε ο Λουτσιάνο, προχώρησε, σούταρε και σκόραρε. Είναι μια κομπίνα που την είχαμε δοκιμάσει και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Είναι έγκυρο το γκολ", ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά εξάλλου στα συναισθήματα που θα έχει όταν τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη, απάντησε:

"Στον Ατρόμητο, κι ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό, είμαι πολύ καλά. Οταν αντιμετωπίσουμε τον Αρη, τα συναισθήματά μου θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Αλλά είμαι επαγγελματίας και αφού είμαι στον Ατρόμητο θέλω να νικήσει η ομάδα μου. Με τον κόσμο του Αρη είμαι πολύ δεμένος και μας ενώνει βαθύ συναίσθημα".



Τέλος για την αναμέτρηση των "κιτρίνων" με τη Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA,είπε: "Εχω την καλύτερη άποψη για τον Αρη και πολλούς φίλους εκεί. Μακάρι να αποκλείσει τη Σαραγόσα, το ελπίζω, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη δουλειά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι, όμως, μεγάλη ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά. Για το αν φέτος παίζει καλύτερα από πέρυσι, αυτό το αφήνω στην κρίση του κόσμου και των δημοσιογράφων".




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ