ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μυαλό στην Ξάνθη

Το μυαλό στην Ξάνθη
Ογιος

Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα προκάλεσε ικανοποίηση και πλέον οι Περιστεριώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους ακρίτες ξεκίνησε τη Δευτέρα και οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Λάρισας έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, μετείχαν σε εκπαιδευτικό διπλό με την ομάδα των Νέων.
Το ευχάριστο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού από το νικηφόρο ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Μπότσι που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα στο γόνατο, προπονήθηκε αρχικά μαζί με τους παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Λάρισας και στην συνέχεια πήρε μέρος στο εκπαιδευτικό διπλό δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του

*Το θάνατο του Κώστα Βουρλιωτάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών πενθεί η οικογένεια του Ατρόμητου. Ο Κώστας Βουρλιωτάκης αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Ατρόμητο στη δεκαετία του ‘50 από τον οποίο πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Επί σειρά ετών ο εκλιπών είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Η κηδεία του έγινε σήμερα στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος, που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του, παρέστησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Χατζής, Αντώνης Καραλής και Βασίλης Μπέτσης.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ