ΒΕΡΟΙΑ

ΟΦΗ-Βέροια 3-0

ΟΦΗ-Βέροια 3-0
Σφακιανακης

Ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Σφακιανάκη (2 γκολ) νίκησε 3-0 την Βέροια για την 21η αγωνιστική

Στο 80' η Βέροια είχει την ευκαιρία να σημειώσει το "γκολ της τιμής", όμως ο Τσιμπλίδης δεν σημάδεψε σωστά απο το σημείο του πέναλτι και ο Τζόρβας μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στην αριστερή γωνία.
Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς στο 82' ο Ισά χτύπησε εκτός φάσης τον Καμάλ και ο Γιώργος Κασναφέρης του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γ. Παράσχος): Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος (84' Μονιάκης), Νουαφόρ (76' Αρβανίτης), Σφακιανάκης, Πετρόπουλος (81' Ντρούλιτς), Γκέρμπερ.

Βέροια (Γ. Μαντζουράκης): Τέρολ, Αλεξίου, Ντε Λάγκε (78' Ρικάρντο Κόστα), Σέεντορφ, Τσιμπλίδης, Κριβοκάπιτς, Καμάλ, Κλίνε, Μελαμπιανάκης (68' Φριτέα), Μετόμο, Τζιοβανίνι (68' Μπικόφσκι).

Διαιτητής: Γ. Κασναφέρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ. Γενναίος (Αθηνών), Κ. Παπαχαραλάμπους (Αθηνών)
Κίτρινες: Γκέρμπερ, Πετρόπουλος, Ρουμπάκης (ΟΦΗ) - Σέεντορφ, Μελαμπιανάκης, Καμάλ (Βέροια)
Κόκκινη: Ισά (ΟΦΗ)
Με μια ματιά
Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν τον έλεγχο απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς η Βέροια είχε το μυαλό της στην άμυνα και αν κατάφερνε κάτι καλό στις αντεπιθέσεις δεν θα έλεγε όχι. Μετά το πρώτο "αναγνωριστικό" τέταρτο, οι Κρητικοί άρχισαν να πιέζουν προς την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 16', μακρινό σουτ του Μπαρκαουάν κατέληξε άουτ, τρία λεπτά αργότερα (19') ο Ταραλίδης προσπάθησε ν' απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως και πάλι ο Τέρολ δεμ προβληματίστηκε ιδιαίτερα. Η πρώτη αξιόλογη γάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 24' απο... σπόντα. Ο Γκέρμπερ προσποιήθηκε και έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τζιοβανίνι και πήρε τροχιά προς την εστία του Τέρολ, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα (29'), επικράτησε αναστάτωση στα καρέ της Βέροιας, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων στάθηκαν τυχεροί καθώς κέρδισαν όλες τις κόντρες και κατάφεραν ν' απομακρύνουν την μπάλα.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 34', όταν ο Σίμιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Νουαφόρ κατάφερε να κάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο το αριστερό δοκάρι του Τέρολ.

Σόου Σφακιανάκη στο β' ημίχρονο

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Βέροια με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Τέρολ τους επιθετικούς του ΟΦΗ, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Δεν είχε συμπληρωθεί καλά - καλά το 45ο δευτερόλεπτο και ο Στέλιος Σφακιανάκης με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του Ηρακλείου. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τζόρβας εξουδετέρωσε το σουτ του Ντε Λάνγκε.

Το 1-0 έδωσε "φτερά" στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, που στο 53' έφτασαν κοντά στη δεύτερη επιτυχία, αλλά ο Νουαφόρ απέτυχε να νικήσει τον Τέρολ. Το 2-0, πάντως, δεν άργησε να έρθει. Στο 58' μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Σίμιτς που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Πετρόπουλο, που με προβολή έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην κρητική ομάδα. Ο φορ του ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα (65') να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν ουσιαστικά σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον Τέρολ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 78'. Ο Στέλιος Σφακιανάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ της Βέροιας και πέτυχε το 3-0 για τον ΟΦΗ. Δύο λεπτά αργότερα οι Ημαθιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπικόφσκι απο τον Πίτσο. Ο Τσιμπλίδης ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Τζόρβας έπεσε σωστά στη γωνία και "καπάκωσε" την μπάλα. Η λήξη του αγώνα όμως είχε ένα απρόοπτο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 82' ο Ισά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Γιώργου Κασναφέρη για κτύπημα εκτός φάσης στον Καμάλ.
Όλα τα λεφτά...
Η απόδοση του Σφακιανάκη και οι θεατές που πήγαν στο γήπεδο με αυτές τις συνθήκες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απόδοση της Βέροιας και τον καιρό...
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Πολικές συνθήκες στο Ηράκλειο, όπου κατά διαστήματα υπάρχει χιονόπτωση...
12' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ : Γκέρμπερ
16' Σουτ ΟΦΗ : Μπαρκαουάν
Μακρινό σουτ του Μπαρκαουάν, η μπάλα κατέληξε άουτ...
19' Φάουλ ΟΦΗ : Ταραλίδης
Ο Ταραλίδης προσπάθησε ν' απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, καμία ανησυχία για τον Τέρολ.
24' Σουτ ΟΦΗ : Γκέρμπερ
Ο Γκέρμπερ προσποιήθηκε και έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τζιοβανίνι και πήρε τροχιά προς την εστία του Τέρολ, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
27' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Σέεντορφ
29' Σχόλιο
Αναστάτωση στα καρέ της Βέροιας, όμως κανένας παίκτης του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν όλες τις κόντρες και απομάκρυναν τον κίνδυνο μπροστά απο την εστία του Τέρολ.
34' Κεφαλιά ΟΦΗ : Νουαφόρ
Εκτέλεση κόρνερ του Σίμιτς, ο Νουαφόρ κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο το αριστερό δοκάρι του Τέρολ.
42' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Μελαμπιανάκης
43' Σχόλιο
Όσο περνάει η ώρα, υπάρχει όλο και εντονότερη χιονόπτωση στο Παγκρήτιο...
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Γκολ ΟΦΗ : Σφακιανάκης
Ο Πετρόπουλος διεκδίκησε την κεφαλιά με τον Αλεξίου μετά απο γέμισμα του Σίμιτς, η μπάλα έφθασε στον Σφακιανάκη και αυτός δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τέρολ... 1-0!
47' Σουτ Βέροια : Ντε Λάγκε
Δυνατό σουτ του Ντε Λάγκε, σε ετοιμότητα ο Τζόρβας κρατάει ανέπαφη την εστία του, διώχνοντας σε κόρνερ.
50' Ευκαιρία ΟΦΗ : Νουαφόρ
Λάθος γύρισμα των αμυντικών της Βέροιας στον Τέρολ, ο Νούαφόρ έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως ο Τέρολ έπεσε στα πόδια του Νιγηριανού και απομάκρυνε την μπάλα.
59' Γκολ ΟΦΗ : Πετρόπουλος
Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Σίμιτς, ο Σέρβος απέφυγε τρεις παίκτες και έδωσε στον Πετρόπουλο που ήταν αμαρκάριστος και δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα... 2-0!
65' Ευκαιρία ΟΦΗ : Πετρόπουλος
Ο Σφακιανάκης ελίχθηκε ωραία και έκανε σέντρα-σουτ για τον Πετρόπουλο, όμως ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν πρόλαβε την μπάλα με την προβολή που επιχείρησε και ενώ ήταν μπροστά σε κενή εστία...
68' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Μπικόφσκι και Φριτέα στις θέσεις των Τζιοβανίνι, Μελαμπιανάκη.
71' Ευκαιρία ΟΦΗ : Νουαφόρ
Πάσα του Σφακιανάκη στον Νουαφόρ, ο Νιγηριανός επιθετικός προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Τέρολ, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας μπλόκαρε την μπάλα.
73' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ : Πετρόπουλος
76' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Αρβανίτης στην θέση του Νουαφόρ.
78' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Ρικάρντο Κόστα στην θέση του Ντε Λάγκε.
78' Γκολ ΟΦΗ : Σφακιανάκης
Ο Σφακιανάκης με εξαιρετικό σουτ απο πλάγια αριστερά "κρέμασε" τον Τέρολ και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0!
79' Πέναλτι Βέροια : Μπικόφσκι
Ο Μπικόφσκι ανατρέπεται στην περιοχή απο τον Πίτσο και η Βέροια κερδίζει πέναλτι.
80' Πέναλτι Βέροια : Τσιμπλίδης
Ο Τσιμπλίδης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, αλλά ο Τζόρβας έπεσε στην αριστερή γωνία και "καπάκωσε" την μπάλα!
81' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Ντρούλιτς στην θέση του Πετρόπουλου.
81' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ : Ρουμπάκης
82' Κόκκινη κάρτα ΟΦΗ : Ισά
Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αντικρίζει κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Καμάλ...
83' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Καμάλ
84' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Μονιάκης στην θέση του Πίτσου.
88' Σχόλιο
Χιονοθύελλα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης...
90' Λήξη αγώνα





















TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ