ΟΦΗ

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1
οφη αστερας τριπολης μανουσος κανακουδης

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο 1-1

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Μαντζουράκης): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Μπερτίν, Σταυρακάκης (85' Ταραλίδης), Ρουμπάκης, Κουνενάκης (73' Σφακιανάκης), Μπεθάρες, Σίμιτς, Πόποβιτς, Μανούσος, Στόλιτσα
Αστέρας Τρίπολης (Κωστένογλου): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Κανακούδης, Καρδόσο, Φλάβιο, Εστέβες (67' Καούνος), Μπαστία (67' Νταμόντε), Ζαϊρί (78' Ρόκας), Φιλομένο

Κίτρινες κάρτες: Κουνενάκης, Ρουμπάκης - Μαρσελάο, Ρόκας
Κόκκινη κάρτα: Ρόκας

Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθηνών)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Θεσσαλονίκης), Θανασακούδης (Θεσσαλονίκης)
Με μια ματιά
Το παιχνίδι ήταν "φτωχό" σε ευκαιρίες, καθώς εξαιρουμένων των γκολ, δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, πρώτα ο Εστέβες για τους φιλοξενούμενους και μετά ο Μανούσος από πλευράς των Κρητικών, δοκίμασαν σουτ προς την αντίπαλη εστία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς Μάλαρτζ και Αναστασόπουλος βρέθηκαν σε ετοιμότητα, ενώ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αντέδρασε σωστά και στο σουτ του Φλάβιο στο 24ο λεπτό.

Το σκορ "άνοιξε" στο 39', όταν ο Πόποβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε την μπάλα, αλλά αυτή του έπαιξε περίεργο παιχνίδι και με τα φάλτσα που είχε, κατέληξε στα δίχτυα, στέλνοντας τον ΟΦΗ προηγούμενο στα αποδυτήρια με 1-0.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση, καθώς με την έναρξη του δευτέρου μέρους κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπαρκαουάν στον Φιλομένο μετά από σέντρα του Καρδόσο. Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση, όμως η απόφαση του κ. Ζωγράφου δεν άλλαξε και ο Μαρσελάο βρήκε στόχο από την "άσπρη βούλα" για το 1-1.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ πίεσε για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Στο 60', ο Στόλιτσα βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79ο λεπτό, ο νεοεισελθών Σφακιανάκης πήρε μια κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να την κατευθύνει προς την εστία του Αναστασόπουλου, ενώ η σπουδαιότερη ευκαιρία για τους Κρητικούς χάθηκε δύο λεπτά πριν το φινάλε, όταν ο Στόλιτσα και πάλι βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Αναστασόπουλο, το πλασέ του όμως ήταν κακό και άστοχο.

Στο 94ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ρόκας, ο οποίος κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες κι ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 78'.
Συνέντευξη Τύπου
Γιάννης Μαντζουράκης (προπονητής ΟΦΗ): "Σήμερα μας έπαιξε ένας προφέσορας. Είναι διεθνής, διδάσκει διαιτησία και οφείλουμε όλοι να δεχτούμε τις αποφάσεις του. Τον ευχαριστούμε που μετά το πέναλτι μας έδωσε 20 ανύπαρκτα φάουλ.



Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για τον Αστέρα ενώ αντιθέτως υπήρξε πέναλτι στον Μανούσο. Θέλαμε το αποτέλεσμα, παλέψαμε πολύ και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που τα έδωσαν όλα και στα 90 λεπτά".

Νίκος Κωστένογλου (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): "Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένοι γιατί έρχονται δύσκολοι αγώνες, συνυπολογίζοντας και το κύπελλο. Δεν φοβηθήκαμε τον ΟΦΗ, ο οποίος πράγματι άσκησε μεγάλη πίεση από το 70o λεπτό και μετά.



Αλλά κι εμείς στη φάση του Νταμόντε μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Όσον αφορά τις επίμαχες φάσεις, οι παίκτες μου, μου είπαν ότι ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα στον Φιλόμενο ενώ στη φάση του Μανούσου, ο Καρντόσο πήρε καθαρά την μπάλα".
Όλα τα λεφτά...
Το ωραίο θέαμα στο τελευταίο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και πίεζε τους Αρκάδες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες, αλλά και το κάκιστο πρώτο ημίχρονο.
To Live του αγώνα... του Γιώργου Χριστοφόρου
1' Έναρξη αγώνα
7' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Εστέβες, ο Μάλαρτζς όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
9' Ευκαιρία ΟΦΗ
Ο Μανούσος έκανε την ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή του Αναστασόπουλου, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο έμπειρος γκολκίπερ.
20' Σχόλιο
Οι δυο ομάδες μπορεί να μην δημιουργούν ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά όμως παίζουν με πολύ πάθος σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.
23' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης
Κίτρινη κάρτα στον Μαρσελάο
24' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Χλιαρό σουτ του Φλάβιο ο Μάλαρτζ μπλόκαρε με ευκολία.
35' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Κουνενάκη
39' Γκολ
Εκτέλεση φάουλ από τον Πόποβιτς που έστειλε την μπάλα προς την εστία του Αναστασόπουλου, ο οποίος δεν κράτησε σωστά την μπάλα που χτύπησε στο έδαφος και πήρε πολλά φάλτσα, με αποτέλεσμα να μπει γκολ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα θα είναι τολεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Γκολ Αστέρας Τρίπολης
Έκτέλεση πέναλτι από τον Μαρσελάο και 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για έντονα στον διαιτητή για την απόφαση του.
60' Ευκαιρία ΟΦΗ
Σουτ του Στόλιτσα από καλή θέση με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου.
67' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Καούνος μέσα στην θέση του Εστέβες
67' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Νταμόντε μέσα στην θέση του Μπαστία
73' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Σφακιανάκης στη θέση του Κουνενάκη
77' Σχόλιο
Η ομάδα του ΟΦΗ πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Αστέρα που έχει κλειστεί πίσω.
78' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ρόκας στη θέση του Ζαϊρί
79' Ευκαιρία ΟΦΗ
Ο Πόποβιτς έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Σφακιανάκης πήρε την κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή του Αναστασόπουλου, όμως δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.
88' Ευκαιρία ΟΦΗ
Ο Στόλιτσα βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο, όμως το πλασέ που έκανε ήταν πολύ άσχημο με αποτέλεσμα να σπαταλήσει μοναδική ευκαιρία για να προηγηθεί η ομάδα του.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης
Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα
90' Κόκκινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης
Δεύτερη κίτρινη και Κόκκινη στον Ρόκα μέσα σε δυο λεπτά.
90' Λήξη αγώνα





















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ