ΛΙΟΝ

Ο Ζουνίνιο τελείωσε τον Μαρσέλο από τη Λιόν επειδή "αεριζόταν" και γελούσε στα αποδυτήρια

Ο Ζουνίνιο τελείωσε τον Μαρσέλο από τη Λιόν επειδή "αεριζόταν" και γελούσε στα αποδυτήρια
Ο Μαρσέλο με τη φανέλα της Λιόν @ 2019 JENS MEYER / AP IMAGES

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Μαρσέλο αποχώρησε από τη Λιόν και ο λόγος είναι ότι τον "τελείωσε" ο Ζουνίνιο επειδή τον έπιασε στα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες του να "αερίζεται" και να γελάει μαζί τους, μετά από ήττα από την Ανζέ με 3-0, για την οποία είχε μερίδιο ευθύνης.

Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe σε φρέσκο δημοσίευμά της επιχείρησε ν' αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η πορεία της Λιόν τη φετινή σεζόν ήταν αποτυχημένη.

Ένας εξ αυτών που έθιξαν στην εφημερίδα ήταν η απειθαρχία στα αποδυτήρια των γκον. Μάλιστα έφεραν στη δημοσιότητα ένα παράξενο περιστατικό από τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι "λιονέ" ηττήθηκαν στην έδρα της Ανζέ με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος 34χρονος στόπερ Μαρσέλο "συνελήφθη" από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον συμπατριώτη του Ζουνίνιο, να πέρδεται στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ανζέ και να κάνει πλάκα με τους συμπαίκτες του. Το γεγονός αυτό είχε εκνευρίσει τον Ζουνίνιο, ο οποίος τον τελείωσε άμεσα από τη Λιόν.

Έκτοτε ο Μαρσέλο δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά για την ομάδα του Πίτερ Μπος και τον Ιανουάριο έφυγε για την Μπόρντο, από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

TAGS ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ