ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζοζέ Σα ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού μετά το διπλό επί της Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Σα στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Τότεναμ
Ο Ζοσέ Σα στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Τότεναμ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Σα που συνέβαλε σημαντικά στη νίκη της Γουλβς, καθώς κράτησε το μηδέν στο 90+6' σε φάουλ του Φερνάντες, θέλησε να ευχαριστήσει μέσω των social media τους φίλους του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξη και την αγάπη που του δείχνουν.

Η Γουλβς αποχώρησε με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ, επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοζέ Σα, να έχουν σημαντική συμβολή στη νίκη της ομάδας τους.

Ο μεν πρώτος είχε εντυπωσιακά στατιστικά και αναδείχθηκε Man of the Match, ενώ ο δεύτερος με τη σπουδαία απόκρουση στο φάουλ του Φερνάντες στο 90+6' κράτησε το μηδέν στην εστία των "λύκων".

Μάλιστα, αν και ο Πορτογάλος κίπερ αποχώρησε από το Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε τον κόσμο του και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα.

Το ευχαριστήριο insta story του Ζοσέ Σα στους φίλους του Ολυμπιακού
Το ευχαριστήριο insta story του Ζοσέ Σα στους φίλους του Ολυμπιακού PRINT SCREEN INSTAGRAM

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ο Σα θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους των ερυθρόλευκων για τη στήριξη και την αγάπη που λαμβάνει από εκείνους.

"Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Ολυμπιακού για τη στήριξή τους", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πορτογάλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ