ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βαλμπουενά δεν έχει ως προοπτική να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ενδιαφέρεται να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού και θα κοιτάξει τις περιπτώσεις μακριά από τη χώρα μας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ολοκληρωσε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Ολυμπιακό, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και με τους ερυθρόλευκους να λένε "εις το επανιδείν", καθώς όταν ολοκληρώσει την καριέρα του αναμένεται να πάρει πόστο στους ερυθρόλευκους.

Πάντως, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα και θα κοιτάξει τις περιπτώσεις μακριά από τη χώρα μας. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο "After Foot" στο RMC, όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη χώρα μας και στην προοπτική της Μπορντό.

"Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και πήρα πολλούς τίτλους Τον περασμένο χρόνο ήταν πιο δύσκολα με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές. Οι δύο τελευταίοι, οι Μίτσελ και Ανιγκό, ήθελαν να ανανεώσουν την ομάδα", ανέφερε για τους Πειραιώτες και συνέχισε για την απόφασή του να συνεχίσει παρ' ότι του προσφέρθηκε θέση στο προπονητική επιτελείο:

"Νιώθω καλά σωματικά και νοητικά. Η προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Στη Γαλλία; Όχι αναγκαία, αλλά θα εξαρτηθεί, όλα είναι ανοικτά. Θέλω ένα πρότζεκτ που θα απολαμβάνω να αγωνίζομαι, να βοηθάω νέους ανθρώπους και να μεταλαμπαδεύω τις αξίες μου από την πορεία μου".

Αναφορικά με την Μπορντό που τον ανέδειξε, απάντησε: "Η Μπορντ θα ήταν σίγουρα μία υπέροχη ιστορία. Θα ήταν η μόνη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας που θα με ενδιέφερε".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ