Λυκογιάννης: “Κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα που έχει 15 φορές το μπάτζετ μας”

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην τεράστια διαφορά που υπάρχει στο μπάτζετ του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του ήταν πολύ ανταγωνιστική.
O Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο πόσο ανταγωνιστική ήταν η ομάδα του απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά που έχει 15 φορές το μπάτζερ των Ροδιτών.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λυκογιάννης:
“Να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνανε. Όπως είπες και εσύ, είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Καταπονηθήκαμε πολύ και σήμερα κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα που έχει 15 φορές το μπάτζετ το δικό μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές οι οποίες, σε παιχνίδια τα οποία πάνε κλειστά, ορίζουν το αποτέλεσμα.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φορτωθήκαμε με φάουλ σημαντικοί παίκτες για μας μέσα στη ρακέτα. Υποχρεωθήκαμε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε χωρίς βασικό πεντάρι. Έτσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε σχήματα, να ματσάρουμε τα σχήματα τα οποία είχε ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι δεν τα παρατήσαμε και ακόμα και μέχρι 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος βρήκαμε ένα μεγάλο σουτ για να πάμε το ματς στο καλάθι. Κάναμε φάουλ, προχωράμε”.