ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το εις το επανιδείν του Ολυμπιακού στον Βαλμπουενά: "Σ' ευχαριστούμε τεράστιε νικητή Ματιέ"

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά για την προσφορά του στους ερυθρόλευκους, ενώ η ανακοίνωση αναφέρεται και σε συμφωνία επιστροφής του Γάλλου.

Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά έληξε, με τον Γάλλο σταρ να μην το βάζει κάτω και να ψάχνει νέα "στέγη" για να συνεχίσει την καριέρα του στα 38 του χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι με ανάρτησή τους στα social media ευχαρίστησαν τον Βαλμπουενά για την προσφορά του, ενώ τόνισαν πως υπάρχει συμφωνία, ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν σύντομα, με τον Ματιέ να αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο.

Ο Βαλμπουενά αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό από το 2019, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 16 γκολ και 43 ασίστ. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

"Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ