ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά για Ολυμπιακό: "Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγυρίζει
Ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγυρίζει INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με ποστ στα social media επισήμανε ότι οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό δεν χωρίζουν οριστικά, σημειώνοντας ότι η ιστορία θα συνεχιστεί.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχαιρέτησε τη Δευτέρα (10/7) τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρολεύκους να ανακοινώνουν ότι έμεινε ελεύθερος και αποχωρεί από τον Πειραιά μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Γάλλος με ένα ποστ στα social media τόνισε πως η ιστορία του με τον Ολυμπιακό δεν τελειώνει με την αποχώρησή του, κάτι που φυσικά είχαν αναφέρει κι οι ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους.

Ότι δηλαδή υπάρχει συμφωνία, ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν σύντομα, με τον Ματιέ να αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο.

"Τι ταξίδι. Τέσσερα χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα ως αρχηγός αυτού του θρυλικού συλλόγου. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει… συνεχίζεται", έγραψε ο 38χρονος.

Ο Βαλμπουενά αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό από το 2019, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 16 γκολ και 43 ασίστ. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ