ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην Game Night: "Πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε"

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην Game Night: "Πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε"

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στην εκπομπή του SPORT24, Game Night, για το "χρυσό γκολ" που χάρισε στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία έκλαιγε όταν της τηλεφώνησε.

Ο MVP και μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος με buzzer beater στο 90+7' έστειλε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη και τον έστεψε Κυπελλούχου.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην Game Night, εξηγώντας ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, ενώ αναφέρθηκε επίσης, και στη μητέρα του δηλώνοντας πως όταν της τηλεφώνησε έκλαιγε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του SPORT24 και την Game Night:

"Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τα συναισθήματά μου. Περηφάνεια σίγουρα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Βλέπω τους συμπαίκτες μου να γελάνε, τη μητέρα μου που πήρα τηλέφωνο να κλαίει. Αυτό με κάνει να συνειδητοποιώ τι γίνεται.

Το γκολ είναι κάτι που το βλέπεις και το σκοράρεις, αλλά πάνω στη δίψα σου, πάνω στην αδρεναλίνη δεν το καταλαβαίνεις, αλλά από τα υπόλοιπα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μου καταλαβαίνω πόσο σημαντικό ήταν, πόσο άξιζε για την ομάδα όλο αυτό".

Για το αν περίμενε όταν έμπαινε στο παιχνίδι ότι θα σκοράρει: "Το περίμενα. Έλεγα στον εαυτό μου ότι σήμερα πρέπει να βάλεις γκολ. Δεν ξέρω αν θα με πιστέψει κάποιος, αλλά πραγματικά είχα προαίσθημα ότι θα βάλω γκολ".

Για το αν είναι αυτή η σημαντικότερη στιγμή του στον Παναθηναϊκό: "Ναι με διαφορά από τη δεύτερη. Κι έβαλα το νικητήριο γκολ στο γήπεδο, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON GAME NIGHT ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ