ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Τούχελ έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο: "Συγχαρητήρια στην Λεβερκούζεν"

Bayern's head coach Thomas Tuchel shouts out as gives instructions from the side line during the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Thomas Tuchel shouts out as gives instructions from the side line during the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Τόμας Τούχελ να δίνει στην Ντόρτμουντ συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 2-0 της Μπάγερν και της στέρησε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Οι Βαυαροί είναι πλέον στο -13 από την κορυφή, όπου στρογγυλοκάθεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν και περιμένει την στέψη της, μετά και την νίκη της με ανατροπή επί της Χόφενχαϊμ.

Κάθε ελπίδα έχει χάσει και ο Τόμας Τούχελ, με τον προπονητή της Μπάγερν να παραδέχεται την απώλεια του τίτλου στις δηλώσεις του στο Sky Sports, όπου ανέφερε: "Συγχαρητήρια στην Λεβερκούζεν".

Επιπλέον, παραδέχθηκε πως η κούρσα του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και πως είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

"Μετά το παιχνίδι δεν μένει κάτι να πούμε" δήλωσε ο Τούχελ μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ. Θυμίζουμε πως ο Γερμανός προπονητής θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ