ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν ξέμεινε από επιλογές προπονητή και θα στοχεύσει στην επιστροφή του Νάγκελσμαν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ξέμεινε στη λίστα υποψηφίων προπονητών της Μπάγερν, η οποία εμφανίζεται έτοιμη να τον πάρει πίσω.

Η αναζήτηση διαδόχου του Τόμας Τούχελ συνεχίζεται για την Μπάγερν, αλλά όχι με επιτυχία μέχρι στιγμής. Η παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν τη νέα σεζόν αφαιρεί από τη λίστα το όνομα που βρισκόταν στην κορυφή, όμως από αυτήν έχουν βγει κι άλλα ονόματα.

Το προπονητικό δίδυμο του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Φρανκ Ριμπερί έχει γραφτεί ότι θα μπορούσε να αναλάβει τους Βαυαρούς, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, ενώ επιλογές όπως ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο Αντόνιο Κόντε και ο Ζοζέ Μουρίνιο ποτέ δεν συγκέντρωναν πολλές πιθανότητες.

Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι διαθέτει έρεισμα στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν μιλάει γερμανικά, που μοιάζει σχεδόν... προαπαιτούμενο για τον Ούλι Χένες. Αυτός είναι και ο άνθρωπος κλειδί για την επόμενη επιλογή, αφού ένα όνομα απο τα τελευταία που έχουν απομείνει στη λίστα τικάρει όλα τα κουτιά.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν προπονητής της Μπάγερν από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι τον Μάρτιο του 2023, όταν ο Όλιβερ Καν ήταν πρόεδρος και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αθλητικός διευθυντής. Αυτοί αποφάσισαν την απόλυσή του, με τους Βαυαρούς να κατακτούν εν τέλει το πρωτάθλημα με αγχωτικό τρόπο εις βάρος της Ντόρτμουντ.

Ο Χένες έχει μιλήσει πολλές φορές για την αποπομπή του 36χρονου τεχνικού, υποστηρίζοντας ότι ήταν βιαστική και λανθασμένη απόφαση και ουσιαστικά, από τη στιγμή που επέστρεψε στα "ηνία" του συλλόγου έστω και εμμέσως, ανοίγει την πόρτα της επιστροφής.

Αυτό υποστηρίζει το Sky, προσθέτοντας ότι το κλίμα στο Μόναχο είναι υπέρ τον Νάγκελσμαν, αφού αρκετός κόσμος θεωρεί ότι δεν πήρε τον χρόνο που έπρεπε και ότι "αξίζει δεύτερη ευκαιρία στον σύλλογο που αγαπάει".

Η επιστροφή του όμως δεν είναι απλή υπόθεση, αφού ο Νάγκελσμαν αυτήν τη στιγμή προετοιμάζει την εθνική Γερμανίας για το Euro 2024 και ο χρόνος για την επάνοδό του στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο είναι λιγοστός.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ