SERIE A

Ο "θαυματοποιός" Τιάγκο Μότα στο ραντάρ των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 JACQUES BRINON / AP IMAGES

Ο Τιάγκο Μότα οδηγεί την Μπολόνια στην 4η θέση της Serie A που ισοδυναμεί με έξοδο στο Champions League και αυτό τον έχει βάλει στο μάτι αρκετών συλλόγων, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόσληψή του.

Η ομάδα-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Serie A είναι δίχως δεύτερη σκέψη η Μπολόνια, που έχει βάλει από κάτω τις Ρόμα, Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι και Φορεντίνα, με τον άνθρωπο που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ποδοσφαιρικό αυτό θαύμα να είναι ο Τιάγκο Μότα.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει τους ροσομπλού στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πίσω από την 3η Γιουβέντους, χωρίς μάλιστα να στηρίζεται σε ένα πολύ μεγάλο όνομα, με τις μετοχές του στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" να έχουν ανέβει στον ουρανό αλλά το γεγονός αυτό να τον κάνει περιζήτητο.

Με δεδομένο μάλιστα πως το συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε της σεζόν, δεν θα είναι απλή υπόθεση για την Μπολόνια να τον κρατήσει, με τους μνηστήρες να εμφανίζονται σιγά σιγά στο κατώφλι της.

Ο "θαυματοποιός" Τιάγκο Μότα στο ραντάρ των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ GAZZETTA DELLO SPORT (06/04/24)

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το σημερινό (06/04) πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport", με την εφημερίδα να αναφέρει πως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων θαυμαστών του πρώην μέσου των Μπαρτσελόνα και Ίντερ "ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του στο Νταλ'Άρα".

Σε περίπτωση πάντως που η Μπολόνια πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έχει σημαντικές πιθανότητες να τον κρατήσει, αν λάβει κάποιος υπόψη του τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ντάριο Κανόβι, πως ο Μότα θέλει κάποια στιγμή να βρεθεί σε ομάδα που θα παίξει στο Champions League.

Κάτι που η Γιουβέντους θα μπορέσει λογικά να του το προσφέρει τη νέα σεζόν αλλά όχι και η Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να είναι στο -11 από την πρώτη τετράδα της Premier League.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ