ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο σωτήρας Μέσι με ασίστ στο 90+7' έστειλε το ματς στην παράταση και η Ίντερ Μαϊάμι πέταξε στον τελικό του Κυπέλλου των ΗΠΑ

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει τη σωτήρια ασίστ που έδωσε για την Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει τη σωτήρια ασίστ που έδωσε για την Ίντερ Μαϊάμι © 2023 JOSHUA A. BICKEL / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι για ακόμα μία φορά συνέβαλε τα μέγιστα αφού με δύο ασίστ, η μία στο 90+7', έστειλε το ματς κόντρα στη Σινσινάτι στην παράταση (2-2 κανονική διάρκεια), με την Ίντερ Μαϊάμι να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου των ΗΠΑ στα πέναλτι (4-5).

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Ίντερ Μαϊάμι κατέκτησε το Leagues Cup, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης πορείας της, παίρνοντας τον τίτλο του MVP.

Ο Αργεντινός σταρ που οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι σε μεγάλες στιγμές, υπήρξε για ακόμα ένα παιχνίδι καθοριστικός. Με απολογισμό δύο ασίστ, με τη μία μάλιστα στο 90+7', έκανε το 2-2 κι έστειλε το ματς με τη Σινσινάτι στην παράταση στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου των ΗΠΑ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι (3-3 στην παράταση), με την παρέα του Λίο να επικρατεί 4-5 και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Σινσινάτι προηγήθηκε στο 18ο λεπτό του αγώνα με τον Ακόστα, ενώ στο 53' έκανε το 2-0 με τον Βάσκετ. Η Ίντερ Μαϊάμι έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας αρχικά στο 68', ενώ στο 90+7' ο Μέσι έκανε ένα φανταστικό γέμισμα, με τον Καμπανό να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας.

Στην παράταση η Ίντερ προηγήθηκε αρχικά, με τον Μαρτίνες, όμως ο Κούμπο έφερε το ματς στα ίσια για τη Σινσινάτι, με την πρόκριση να καθορίζεται στα πέναλτι.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου κι η Ίντερ Μαϊάμι θα βρεθεί απέναντι στη Χιούστον.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ