MLS

Μέσι: Κατέκτησε το Leagues Cup στα πέναλτι με την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Νάσβιλ των Αντετοκούνμπο

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023. (AP Foto/Chris Szagola)
El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023. (AP Foto/Chris Szagola) AP

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε 10-9 στη διαδικασία των πέναλτι της Νάσβιλ (1-1 η κανονική διάρκεια) και κατέκτησε το Leagues Cup με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ.

Τον πρώτο του τίτλο επί αμερικανικού εδάφους και τον 44ο της τεράστιας καριέρας του πανηγύρισε ο Λιόνελ Μέσι. Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε 10-9 στα πέναλτι της Νάσβιλ (1-1 η κανονική διάρκεια) των Αντετοκούνμπο και κατέκτησε το Leagues Cup.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τρομερή γκολαρα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας με σουτ εκτός περιοχής.

Η Νάσβιλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 57ο λεπτό με τον Φαμπρίς Πικό. Η Ίντερ Μαϊάμι πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει στη συνέχεια ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι ήταν πιο ψύχραιμοι και με ήρωα τον Κάλεντερ κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

TAGS MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ