ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ είχε απορρίψει παίκτη επειδή τα μαλλιά του ήταν μοϊκάνα

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι
Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι DAVE THOMPSON/ ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αποκάλυψε ότι όταν προπονητής στη Νορβηγία αρνήθηκε να δει παίκτη, ο οποίος ήταν κουρεμένος μοϊκάνα.

Μία ιστορία από τον καιρό που ήταν προπονητής στη Νορβηγία για λογαριασμός της Μόλντε έφερε στο φως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μαζί με ένα μέλος του τμήματος σκάουτινγκ είχε ταξιδέψει για να τσεκάρει μία πιθανή μεταγραφή. Ωστόσο, αρνήθηκε να δει τον παίκτη εξαιτίας του κουρέματός του.

"Όταν τον είδε να βγαίνει από τα αποδυτήρια μέσω του τούνελ, είχε μοϊκάνα. Είπα στον συνεργάτη μου, ας γυρίσουμε σπίτι, δεν ενδιαφέρομαι. Ήταν ένα σύντομο ταξίδι" περιέγραψε ο Σόλσκιερ στο Sky Sports. Βέβαια, παρέλειψε το γεγονός, ότι σπουδαίοι παίκτες όπως ο Χάμσικ και ο Βιδάλ, έχουν το ίδιο κούρεμα.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι είδε στον Μπρούνο Φερνάντες όταν τον απέκτησε: "Αυτό που ξεχωρίζεις είναι η προσωπικότητα. Προτιμάω να έχει τη φλόγα του Φερνάντες. Είναι σημαντικό γι' αυτόν η νίκη. Δεν θέλει ποτέ να ξεκουράζεται, επιθυμεί να είναι πάντα ο καλύτερος".

Photo credits: ⓒ 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ