PREMIER LEAGUE

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γουέστγουντ στο Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γουέστγουντ στο Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η αναμέτρηση του London Stadium μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μπέρνλι σημαδεύτηκε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό λίγο μετά το 20λεπτο, με το πόδι του Άσλεϊ Γουέστγουντ να γυρίζει μετά από σύγκρουση που είχε με τον Νίκολα Βλάσιτς.

Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι τέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες για την 33η αγωνιστική της Premier League, με την πρώτη να κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο και τη δεύτερη την παραμονή, με τον αγώνα να επισκιάζεται ωστόσο από έναν πολύ άσχημο γεγονός.

Αυτό είχε να κάνει με σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή, με τον Άσλεϊ Γουέστγουντ των κλάρετς να πέφτει στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νίκολα Βλάσιτς σε διεκδίκηση της μπάλας και να αδυνατεί να σηκωθεί, σφαδάζοντας στο έδαφος και κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Κάτι που έγινε, με τον παίκτη να μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από λίγα λεπτά όντας πάνω σε φορείο, αφού είχε γυρίσει το πόδι του, με τον Βλάσιτς που τον χτύπησε άθελά του να είναι απαρηγόρητος στο χορτάρι και να ξεσπάει σε λυγμούς για την ατυχία του συναδέλφου του.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ