ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σκολάρι θέλει Ντιόγκο...

Ο Σκολάρι θέλει Ντιόγκο...
ντιογκο γκαλετι τζορτζεβιτς

Πρόταση 23εκ. ευρω ετοιμάζει η Τσέλσι για Ντιόγκο. Μώραλης: "Δε γυρίζει Αγγλία ο Λέτο αν δεν αλλάξει"

Η αποτυχία της Τσέλσι, να εντάξει στο δυναμικό της των πρώην "μαδριλένο", Ρομπίνιο, είναι η αιτία που έκανε τον βραζιλιάνο τεχνικό των "Μπλε", να στρέψει το ενδιαφέρον του στον Ντιόγκο.
Ο Φελίπε Σκολάρι, που αποτελεί τον κορυφαίο τεχνικό στη χώρα του, μπορεί να βρίσκεται στην Ευρώπη εδώ και 5 χρόνια, αλλά στη πατρίδα του γνωρίζει όσο κανείς άλλος τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Μια από αυτές είναι και του 21χρoνου μάγου των "ερυθρολεύκων", Ντιόγκο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Daily Star", ο Σκολάρι είναι έτοιμος στα μέσα της χρονιάς (Ιανουάριο) να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 23 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους Άγγλους, το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του βραζιλιάνου στο "Νησί".

"Η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση στα μισά της σεζόν για τον θαυματουργό επιθετικό Ντιόγο. Μετά την αποτυχία της Τσέλσι να πάρει τον Ρομπίνιο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν άλλο συμπατριώτη του, τον 21χρονο Ντιόγκο, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, μια πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο είναι ικανή για να πάρει η ομάδα του Λονδίνου τον παίκτη στο "Στάμφορντ Μπριτζ",

ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Λέτο: "Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό"



Ο Σεμπαστιάν Λέτο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του "Ole", θέλησε να υποβαθμίσει το συμβάν που διαδραματίστηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο φιλικό ματς με τον Ιωνικό.

" Δεν ξέρω καν τι έχει δημοσιευθεί. Κάνουν λάθος. Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός αριστερός μέσος, ενώ σε ερώτηση αν του προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι του δόθηκε εντολή να προπονηθεί μόνος του την Κυριακή και τη Δευτέρα, απάντησε ξερά " Όχι".

Μώραλης: "Αν δεν αλλάξει τρόπο ο Λέτο δεν φεύγει για Αγγλία"

Για την υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Ντιόγκο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM".

Ο υπέυθυνος Τύπου και επικοινωνίας του Ολυμπιακού, τόνισε αναφορικά με τον Αργεντινό άσο πως αν δεν συμπεριφέρεται με σωστό τρόπο δεν θα μπορεί να γυρίσει στην Αγγλία: "Σε άλλη περίοδο δεν θα ήταν πρώτο θέμα. Πρέπει να δει ο ίδιος πώς θα διαχειριστεί το ταλέντο του, ενώ από την άλλη μεριά γνωρίζει πολύ καλά πως, αν δεν συμπεριφέρεται αγωνιστικά με το σωστό τρόπο, δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία".

Όσο για τα δημοσίευματα για τον Ντιόγκο υπογράμμισε: "Προφανώς αυτά (σ.σ. δημοσιεύματα) δείχνουν ότι κάναμε καλή επιλογή με τον Ντιόγκο. Το θετικό είναι ότι τον γνωρίζουν και ξεκίνησε να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες μεγάλες ομάδες. Μας χαροποιεί ότι μία από αυτές ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή, οπότε στο μέλλον μπορεί να βγει κερδισμένος ο Ολυμπιακός".

Επέστρεψε ο μικρός "Παπ"

Ένας μήνας στη δεύτερη ομάδα ήταν αρκετός για να δώσει ένα μάθημα στο μικρό Κυριάκο Παπαδόπουλο, που στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε (βλ. φιλικό με Ιωνικό) ο "μικρός" έκανε φοβερή εμφάνιση και δεν άφησε άλλη επιλογή στον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά μόνο την κλήση του στην πρώτη ομάδα.

Όπως ενημέρωσε ο Iσπανός τεχνικός τους συνεργάτες, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ειδοποιήθηκε να βρεθεί και πάλι στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, από το πρωί της Τρίτης.

Αυτή η εξέλιξη ήταν η ιδανική για τον πιτσιρικά, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η χρονιά δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, καθώς μετά το τέλος της προετοιμασίας, ο νεαρός αμυντικός ειδοποιήθηκε να "κατέβει" στη δεύτερη ομάδα.

Το πάθος όμως του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά και η ωριμότητα που τον διακρίνει, δεν τον άφησαν μακρία από τους "μεγάλους", παρά μόνο ένα μήνα.

Και επίσημα τέλος ο Σεγκούρα


Μετά από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Σεγκούρα, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:


"Μετά από σημερινή συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον κ. Χοσέ Σεγκούρα, λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον Ισπανό προπονητή".


Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των ερυθρολεύκων για τις τελευταίες... στροφές του πρωταθλήματος μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, πανηγύρισε μαζί με τον πειραϊκό σύλλογο την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο δεν ευοδώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Βρήκε "στέγη" το UEFA


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας του Πειραιά στο Κύπελλο UEFA. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά τρία εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο θεσμό, με τον πειραϊκό σύλλογο να βάζει στα ταμεία του 1.650.000 ευρώ (550.000 ευρώ το ματς)!

Η αρχή θα γίνει από τον επαναληπτικό αγώνα με τη Νόρντζελαντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (2 Οκτωβρίου), στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίσουν την πρόκριση, όπως είναι και το φυσιολογικό, το εν λόγω κανάλι θα μεταδώσει τα δύο εντός έδρας ματς της φάσης των ομίλων έναντι 1,1 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως τόσο η ΕΡΤ όσο και το MEGA ενδιαφέρθηκαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε να τα παραχωρήσει στον ΑΝΤ1.








































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ