ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρονάλντο γιόρτασε τα 801 γκολ με εντυπωσιακό κολάζ και μήνυμα για νέα ρεκόρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ | 2 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ | 2 Δεκεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος που έσπασε το φράγμα των 800 επίσημων γκολ και θέλησε να το γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο, μέσω ενός ξεχωριστού κολάζ και ευχαριστιών προς όλους τους υποστηρικτές του.

Το βράδυ της Πέμπτης (2/12) θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού όχι μόνο υπέγραψε την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ (3-2) αλλά ξεπέρασε το φράγμα των 800 επίσημων γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας τα 801 συνολικά.

Μία ημέρα μετά ο CR7 θέλησε να αποτυπώσει τη χαρά του μέσω ανάρτησής του στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, με τον 36χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να ευχαριστεί μάλιστα τους αναρίθμητους φανς του και να δίνει την υπόσχεση πως θα προσπαθήσει για την επίτευξη νέων ρεκόρ στο άμεσο μέλλον.

"Πολύ χαρούμενος που γίνομαι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει πάνω από 800 επίσημα γκολ. Πόσο εκπληκτική και αξέχαστη εξελίσσεται αυτή η διαδρομή...

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μου που είστε πάντα δίπλα μου. 801 και ακόμα μετράμε! Ας συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε αυτό το νούμερ και να σπάμε κάθε δυνατό ρεκόρ.

Ας το κάνουμε μαζί, στηρίζομαι σε όλους εσάς", έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας τη ανάρτησή του με ένα εντυπωσιακό κολάζ φωτογραφιών με τον ίδιο πρωταγωνιστή μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ