EURO 2016

O Ρονάλντο γιόρτασε με video τα 700 γκολ στην καριέρα του

Portugal's Cristiano Ronaldo applauds during group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo applauds during group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να γιορτάσει τα 700 γκολ στην καριέρα του με ένα ξεχωριστό video που δημοσίευσε στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα στους φίλους της εθνικής Πορτογαλίας.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2002 ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε κόντρα στην Μορεϊρένσε το παρθενικό γκολ στην καριέρα του, το πρώτο από τα πέντε του συνολικά με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για μία τεράστια ποδοσφαιρική διαδρομή.

Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, ο CR7 συνεχίζει ακάθεκτος να βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες και μάλιστα μπορεί από το βράδυ της Δευτέρας να καμαρώνει για ένα ιστορικό επίτευγμα, έχοντας πλέον να επιδείξει 700 επίσημα γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Μετά τα 5 με την Σπόρτινγκ, είχαν σειρά τα 118 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, 450 με την Ρεάλ Μαδρίτης και 32 με την νυν ομάδα του, την Γιουβέντους, ενώ μετράει και 95 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας, με την οποία έχει κατακτήσει δύο διεθνείς τίτλους, το Euro 2016 και το Nations League το 2019.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Λίγη ώρα μάλιστα μετά το γκολ Νο 700 στην καριέρα του, που ήταν αυτό με την Πορτογαλία στην ήττα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος με 2-1 από την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2020, ο 35χρονος σούπερ σταρ ανέβασε ένα ξεχωριστό video διάρκειας 2 λεπτών και 45 δευτερολέπτων στο Instagram με κάποιους πολύ σημαντικούς σταθμούς σε αυτή την παραμυθένια ποδοσφαιρική πορεία.

"Υπερήφανος που σκόραρα το 700ο γκολ στην καριέρα μου. Θα ήθελα να το μοιραστώ με όλους εκείνος που με βοήθησαν να φτάσω αυτό το στόχο.

Σήμερα δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά μαζί θα προκριθούμε στο Euro 2020", ήταν το σχόλιο του Ρονάλντο με το οποίο συνόδευσε το σχετικό video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ