ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Πρόμες γλιτώνει την έκδοση στην Ολλανδία και επιστρέφει στη Ρωσία

Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Κουίνσι Πρόμες αναμένεται τελικά να γλιτώσει την έκδοση στην Ολλανδία, όπου του έχουν επιβληθεί δύο ποινές φυλάκισης, καθώς οι αρχές των ΗΑΕ αναμένεται να του επιβάλλουν πρόστιμο και όχι ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση που ενεπλάκη στο Ντουμπάι. Μάλιστα ο 32χρονος θα ταξιδέψει στη Ρωσία στις 5 Μαρτίου.

Ο Κουίνσι Πρόμες έμπλεξε σε νέες περιπέτειες τις τελαυταίες ημέρες, καθώς συνελήφθη στο Ντουμπάι κατά την επιστροφή της Σπαρτάκ Μόσχας από την προετοιμασία της ομάδας στα Εμιράτα την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ ήταν στο αεροδρόμιο και ετοιμαζόταν για επιστροφή.

Ο λόγος της σύλληψής του έγινε γνωστός λίγες ώρες αργότερα, καθώς ο Πρόμες προκάλεσε τροχαίο και δραπέτευσε. Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα sport-express ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο και να αποφύγει την ποινή φυλάκισης.

Ο Πρόμες έχει καταδικαστεί στην Ολλανδία με ποινή φυλάκισης για δύο υποθέσεις. Συγκεκριμένα έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 1.5 έτους για απόπειρας ανθρωποκτονίας ξάδερφού του και έξι χρόνια για εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης, ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης, καθώς αγωνίζεται στη Σπαρτάκ από τον Φεβρουάριο του 2021.

Ολλανδία και Ρωσία δεν έχουν υπογράψει συμφωνία έκδοσης κρατουμένων και γι' αυτό ο Πρόμες παραμένει ελεύθερος. Αντίθετα η χώρα της τουλίπας έχει υπογράψει αντίστοιχη συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε περιορισμένο βαθμό, όμως από τη στιγμή που δεν θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης στο Ντουμπάι δεν θα μπορέσει να εκδοθεί στην Ολλανδία.

Ο 32χρονος διεθνής με την Ολλανδία μεσοεπιθετικός είναι αυτή τη στιγμή υπό κατοικόν περιορισμό στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με το ρωσικό Μέσο αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρωσία στις 5 Μαρτίου.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ