ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουίνσι Πρόμες που είχε καταδικαστεί για διακίνηση κοκαΐνης συνελήφθη στο Ντουμπάι

Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Κουίνσι Πρόμες είχε ταξιδέψει μαζί με τη Σπαρτάκ Μόσχας σε προπονητικό καμπ στο Ντουμπάι, ωστόσο κατά την επιστροφή του μπλοκαρίστηκε στον διασυνοριακό έλεγχο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε από τις ολλανδικές αρχές σε έξι χρόνια φυλάκισης για εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης, ωστόσο έχει βρει "καταφύγιο" στη Ρωσία, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2021 αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 32χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε μαζί με τους Μοσχοβίτες στο Ντουμπάι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο έμπλεξε σε περιπέτειες κατά την επιστροφή.

Συγκεκριμένα ο Πρόμες δεν πέρασε το διασυνοριακό έλεγχο, αντίθετα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στο Ντουμπάι με τη συνοδεία ανθρώπων ασφαλείας της ομάδας. Σύμφωνα με το De Telegraaf η κράτηση δεν οφείλεται στην παραπάνω υπόθεση, αν και στη Ρωσία θεωρούν ότι υπάρχει σύνδεση.

Η Ολλανδία δεν έχει υπογράψει συμφωνία έκδοσης κρατουμένων με τη Ρωσία και γι' αυτό ο Πρόμες μπορεί και διαφεύγει της σύλληψης. Αντίθετα με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει υπογραφεί μια αντίστοιχη συμφωνία αλλά σε περιορσμένο βαθμό. Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί ο Πρόμες εξασφάλισε visa για να επισκεφθεί και να αποχωρήσει από τη χώρα, παρότι είναι διεθνώς ταυτοποιημένος λόγω της υπόθεσης που καταδικάστηκε στην Ολλανδία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ