ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξαδέλφου του

Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ", Λέστερ | Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το δικαστήριο του Άμστερνταμ επέβαλε Κουίνσι Πρόμες ποινή φυλάκισης 28 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξαδέλφου του.

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση από το δικαστήριο του Άμστερνταμ για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξαδέλφου του.

Θυμίζουμε ότι παράλληλα ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στην Σπαρτάκ Μόσχας, διώκεται και για την εισαγωγή περισσότερων των 1.300 κιλών κοκαΐνης.

Τι συνέβη

Τον περασμένο Νοέμβριο η εισαγγελική αρχή του Άμστερνταμ προχώρησε σε ποινική δίωξη κατά του Κουίνσι Πρόμες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη στον ξάδερφό του ύστερα από διαμάχη που είχαν σε οικογενειακή συγκέντρωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2020, όταν σε μία μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολλανδού διεθνή στο Αμπκόουντε της Ουτρέχτης, ο Πρόμες και ο ξάδερφός του ήρθαν σε αντιπαράθεση. Ο τότε παίκτης του Άγιαξ άρπαξε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον συγγενή του στο γόνατο.

Ο ξάδερφος του Πρόμες κατήγγειλε το περιστατικό τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο Πρόμες συνελήφθη και πέρασε ορισμένες ημέρες στη φυλακή.

Η έρευνα της αστυνομίας ολοκληρώθηκε τον Μάιο. Η δικαιοσύνη είχε καταλήξει ήδη στη δίωξη του 29χρονου ποδοσφαιριστή, όμως οι εξελίξεις καθυστέρησαν μέχρι το φθινόπωρο του 2021.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ