ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δίωξη στον Πρόμες για απόπειρα ανθρωποκτονίας ξαδέρφου του

Ο Κουίνσι Πρόμες της Ολλανδίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αυστρία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Ο Κουίνσι Πρόμες της Ολλανδίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αυστρία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η εισαγγελική αρχή του Άμστερνταμ αποφάσισε να προχωρήσει σε ποινική δίωξη κατά του Κουίνσι Πρόμες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη ενός ξαδέρφου του ύστερα από διαμάχη που είχαν σε οικογενειακή συγκέντρωση.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενδέχεται να καθίσει σύντομα ο Κουίνσι Πρόμες. Η εισαγγελία του Άμστερνταμ άσκησε ποινική δίωξη στον εξτρέμ της Σπαρτάκ Μόσχας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη ξαδέρφου του, ύστερα από διαμάχη που είχαν σε οικογενειακή συγκέντρωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2020, όταν σε μία μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολλανδού διεθνή στο Αμπκόουντε της Ουτρέχτης, ο Πρόμες και ο ξάδερφός του ήρθαν σε αντιπαράθεση. Ο τότε παίκτης του Άγιαξ άρπαξε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον συγγενή του στο γόνατο.

Ο ξάδερφος του Πρόμες κατήγγειλε το περιστατικό τον περασμένο Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο Πρόμες συνελήφθη και πέρασε ορισμένες ημέρες στη φυλακή. Η έρευνα της αστυνομίας ολοκληρώθηκε τον Μάιο. Η δικαιοσύνη είχε καταλήξει ήδη στη δίωξη του 29χρονου ποδοσφαιριστή, όμως οι εξελίξεις καθυστέρησαν μέχρι το φθινόπωρο του 2021.

Τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την παρουσία του στο δικαστήριο.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ