ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Πεντράθα είδε Πανσερραϊκό

Ο Πεντράθα είδε Πανσερραϊκό
Πεντράθα

Ο Άνχελ Πεντράθα "κατασκόπευσε" τον Πανσερραϊκό ενώ η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στο Καυτανζόγλειο

Χθες εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Αλέξη Κολιάδη παρακολούθησαν τον Πανσερραϊκό στο φιλικό του με τον Πανθρακικό εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Πεντράθα λοιπόν έχει προγραμματίσει την σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Στην διάρκεια αυτής θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι σχεδόν βέβαιο ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή να ανοίξει τα χαρτιά του εν όψει της ενδεκάδας που είναι να παρατάξει στο αυριανό δυνατό φιλικό με την Λάρισα.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι αλήθεια ότι δείχνει να προβληματίζεται για το ποιους θα παρατάξει και ειδικότερα στην επιθετική γραμμή με τους Κίκο Ρατόν στην κορυφή και Αγρίτη στα δεξιά να δείχνουν να έχουν το προβάδισμα. Ως μόνο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το σύστημα του θα είναι και πάλι το 4-3-3.

Παράλληλα ο Πεντράθα δείχνει να εμπιστεύεται τους Χαβιέ Μάρτος και Μανόλη Παπαστεριανό σύμφωνα και με την εικόνα τους στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Ισπανός ανεβάζοντας στροφές δείχνει μάλιστα να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε κατά την παραμονή της ομάδας στο Χούντερλο της Ολλανδίας. Όσο για τον Παπαστεριανό σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο τεχνικός του Ηρακλή τον προορίζει να βρίσκεται δίπλα στον Μάρτος στην κορυφή της μεσαίας γραμμής κάτι που ίσως να γίνει και στο αυριανό φιλικό με την Λάρισα.

Κατά τα άλλα με δεδομένη την απουσία των Γιαννούλη και Ιωαννίδη, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές μας ομάδες, ο Πεντράθα δείχνει να καταλήγει στους Μπούρμπου και Περπερίδη για το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Προβληματισμός για τον Ισπανό τεχνικό του Ηρακλή υπάρχει και για την θέση του τερματοφύλακα με τον Πολωνό Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι να έχει τον πρώτο λόγο ώστε να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει και για την κατάστασή του.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας εξάλλου ο Πεντράθα φρόντισε μαζί με τον Αλέξη Κολιάδη να βρεθούν στις Σέρρες όπου και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Πανθρακικό. Αιτία της παρουσίας τους το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός είναι αντίπαλος του Ηρακλή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague στο Καυταζόγλειο Στάδιο ενώ και ο Πανθρακικός για την 4η αγωνιστική και πάλι εντός έδρας.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ