ΗΡΑΚΛΗΣ

Καμπανάκι από Πεντράθα

Καμπανάκι από Πεντράθα
πεντραθα MOTIONTEAM

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Με την κίνησή του αυτή ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας θέλησε να τους δώσει τις απαιτούμενες ανάσες μετά την επιστροφή από το Χούντερλο της Ολλανδίας όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εν όψει του τελικού σταδίου αυτής.
Αυτό γιατί στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Πεντράθα θα ανεβάσει ρυθμούς δεδομένου ότι στο τέλος τους ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Superleague με αντίπαλο στην πρεμιέρα τον Πανσερραϊκό.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Ηρακλή είναι ότι στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τους Ισπανούς Μαρκές και Μάρτος που χθες το μετέβησαν στην πατρίδα τους. Όσο για τον Κίκο Ρατόν όλα δείχνουν ότι στο φιλικό της Τετάρτης με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα πάρει χρόνο συμμετοχής αφού ξεπερνάει την θλάση που κληρονόμησε στο Χούντερλο.

Ο Πεντράθα πάντως θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του διήμερου ρεπό τους φρόντισε να τους κρούσει τον κώδωνα. " Είναι η τελευταία ευκαιρία ξεκούρασης μετά από μία δύσκολη φάση που περάσαμε κα θέλω να ηρεμήσετε. Δεν θα πρέπει όμως να χαλαρώσετε πολύ.

Να διασκεδάσετε αλλά και να προσέξετε την διατροφή σας ώστε να επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση που βρίσκεστε τώρα

", ενώ όσον αφορά την επόμενη μέρα του διήμερου ρεπό τους είπε: " Με την επιστροφή από το ρεπό θα μπούμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δείξετε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο ως ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας δύο φιλικά και πολλές ακόμη προπονήσεις που θα αποτελέσουν κριτήριο για όλους σας αφού όπως έχω πει και θα το ξαναπώ σε αυτή την ομάδα κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του βασικό".






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ