ΗΡΑΚΛΗΣ

Πιτσόκος: "Στην ομάδα υπάρχει εμπειρία και διάθεση"

Πιτσόκος: "Στην ομάδα υπάρχει εμπειρία και διάθεση"
Ηρακλής-Προπόνηση

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γρηγόρης Πιτσόκος "έπλεξε" με δηλώσεις του το εγκώμιο του Άνχελ Πεντράθα, ενώ οριοθέτησε και τους στόχους της ομάδας του για φέτος

Ο νεαρός μέσος του Ηρακλή, Γρηγόρης Πιτσόκος, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" και μίλησε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του με την "κυανόλευκη" φανέλα για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.
Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής του "Γηραιού" αναφέρθηκε στη σκληρή προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν να δρέψουν τους καρπούς της κοπιαστικής δουλειάς μέσα από τις επίσημες εμφανίσεις τους: "Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, αλλά πρόκειται για την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος. Γίνεται πολλή προσπάθεια και πολλή δουλειά και αυτό έχει αποτελέσματα, τα οποία θα φανούν μέσα στο γήπεδο".

Στη συνέχεια, ο Πιτσόκος έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του και σχολίασε την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: "Προσωπικά πιστεύω στον Άνχελ Πεντράθα. Είναι ένας προπονητής που πιστεύει στα νέα παιδιά και στο ταλέντο τους και θέλει να τα αναδείξει".

Όταν ρωτήθηκε για το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι "κυανόλευκοι" απάντησε: "Είμαστε έτοιμοι, αλλά ακόμη θέλει δουλειά. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε στα ματς και να κάνουμε 100% αυτό που ζητάει να εφαρμόσουμε στις προπονήσεις ο κ. Πεντράθα".

Όταν του ζητήθηκε να οριοθετήσει τους στόχους της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν, ο Πιτσόκος δήλωσε: "Στην ομάδα υπάρχει η εμπειρία κάποιων μεγαλύτερων παικτών, αλλά και από τους νεότερους που έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε πολύ. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αγώνα με τον αγώνα να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Τέλος, όσον αφορά στις προσωπικές του φιλοδοξίες ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ευχήθηκε να ανταμείψει την εμπιστοσύνη του Άνχελ Πεντράθα στο πρόσωπό του με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί: "Οποιαδήποτε ευκαιρία μου δοθεί, θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να δικαιώσω τον προπονητή μου για το χρόνο που μου εμπιστεύθηκε".








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ