ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτσμουθ

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos celebrates after scoring his side's first goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Portsmouth and Arsenal at Fratton Park stadium in Portsmouth, England, Monday, March 2, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Papastathopoulos, Arsenal (AP IMAGES/AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP IMAGES/AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε με την Άρσεναλ στο ματς Κυπέλλου με την Πόρτσμουθ και άνοιξε το σκορ για τους "κανονιέρηδες". (VIDEO)

Τέσσερις μέρες μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Πόρτσμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Οι "κανονιέρηδες" που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Europa League με φόντο την πρόκριση στους οκτώ του FA Cup άνοιξαν το σκορ με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας αμυντικός στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε ανέβει στην επίθεση σε ένα κόρνερ που κέρδισε η Άρσεναλ. Αρχικά η άμυνα της Πόρτσμουθ απομάκρυνε τη μπάλα αλλά εν συνεχεία σε σέντρα από τα δεξιά ο Παπασταθόπουλος με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ