SERIE A

Ο Πανούτσι λύτρωσε... και την Ρόμα

Ο Πανούτσι λύτρωσε... και την Ρόμα
πανουτσι πανηγυρικο

Με γκολ του Πανούτσι στο 89' η Ρόμα πήρε μια αγχωτική νίκη με 1-0 στην έδρα της Τζένοα. Νίκη και για Ίντερ 2-1 την Αταλάντα

Στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιείται στην Ιταλιά, μετά τον θάνατο του οπαδού της Λάτσιο από πυρά αστυνομικού, οι "τζαλορόσι" δυσκολεύτηκαν αλλά τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν στην έδρα της Τζένοα με 1-0.
Μπορεί η εικόνα του αγώνα να έδειχνε πως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή θα βρει τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, ιδιαίτερα μετά την ευκαιρία της Τζένοα όπου η προσπάθεια του Ματέο Πάρο κατέληξε στο δοκάρι αλλά και εκείνη της Ρόμα όπου ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε την προσπάθεια του Βούτσινιτς και το ριμπάουντ του Ντε Ρόσι, όμως ο Πανούτσι δεν είχε την ίδια άποψη...

Ένα λεπτό πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο έμπειρος ιταλός αμυντικός "πλήγωσε" την πρώτη ομάδα της καριέρας του, καθώς πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πιζάρο και όπως στην Σκωτία όπου έδωσε την νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, λύτρωσε τους Ρωμαίους, χαρίζοντας τους το τρίποντο της νίκης.

Νίκη κορυφής για Ίντερ

Μόνη πρώτη παραμένει στην βαθμολογία της Serie A, η Ίντερ που νίκησε με 2-1 στο "Μεάτσα" την Αταλάντα.

Οι "νερατζούρι" μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 10ο μόλις λεπτό ο Σουαζό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ίντερ.

Είκοσι λεπτά αργότερα (30') ο Κρούζ διπλασιάσε τα τέρματα για την ομάδα του δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην Ίντερ για την νίκη.

Στο 39ο λεπτό ο Φλοτσάρι μείωσε για την Αταλάντα, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι και την λήξη του αγώνα και οι "νερατζούρι" παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε στιγμιότυπα από το Τζένοα-Ρόμα 0-1



Παρακολουθείστε τον Σουαζό να ανοίγει το σκορ για την Ίντερ



Δείτε τον Κρουζ να κάνει το 2-0


























TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ