ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Στην κορυφή με εμάς ο Αντριάνο"!

Μπερλουσκόνι: "Στην κορυφή με εμάς ο Αντριάνο"!
Μπερλουσκόνι

Την πεποίθηση ότι ένα ιδανικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον όπως είναι αυτό της Μίλαν θα βοηθήσει τον Αντριάνο να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του, εξέφρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ύμνοι για Κακά και Πίρλο

Μέχρι τώρα, τα ονόματα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτυ είναι αυτά που ακούγονται εντονότερα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Βραζιλιάνος φορ να μη χρειαστεί να αλλάξει πρωτάθλημα, ούτε καν γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται...
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε μεν με νέες δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ ότι η Μίλαν προτίθεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει, όμως άφησε ανοιχτό το παράθυρο για το μέλλον, λέγοντας ότι αν ερχόταν στη Μίλαν όλα θα ήταν διαφορετικά για τον πρώην άσο της "σελεσάο".

"Στη Μίλαν θα έβρισκε το κατάλληλο περιβάλλον για να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο απόδοσης, όπως μόνο εκείνος ξέρει", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" και συμπλήρωσε:

"Θα περιοριστώ να πω τα εξής:πείτε μου μία ομάδα που δεν θα της άρεσε να έχει στις τάξεις της τον Αντριάνο. Εμείς έχουμε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, δεν είχαμε ποτέ κρίσεις και κακό κλίμα, δεν χάθηκε ποτέ κανένας ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας".


Αφού πρόσθεσε ότι "έχω πάντα τη Μιλαν στο μυαλό και την καρδιά μου", καθώς και το ότι " ελπίζουμε το φινάλε της χρονιάς να είναι μαγικό", ο Μπερλουσκόνι εξήρε τους παίκτες που απαρτίζουν τη μεσαία γραμμή των Μιλανέζων.

"Έχουμε πρωταθλητές σε κάθε θέση και στη μεσαία γραμμή για παράδειγμα, δεν θα άλλαζα τους παίκτες που έχουμε με κανέναν άλλο παίκτη στον κόσμο.

Εξακολουθώ να πανηγυρίζω για τις μπαλιές-διαβήτη του Πίρλο που είναι ο παίκτης-βαρόμετρο. Σίγουρα ο Κακά είναι ο ηγέτης και ο παίκτης-πρότυπο, είναι ο άνθρωπος που όλοι οι γονείς του κόσμου θα ήταν χαρούμενοι να του δώσουν την κόρη τους.

Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα γιατί έχει κάνει φανταστικά πράγματα, που αγγίζουν τα όρια του φανταστικού. Ο Πίρλο είναι μία συνεχή πηγή... γεωμετρίας. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στους Ζέεντορφ και Γκατούζο που είναι μοναδικοί παίκτες",



κατέληξε ο Μπερλουσκόνι, στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Μίλαν, την οποία οργάνωσε η σύζυγος του Κακά, και στην οποία πήραν μέρος συνολικά 650 άτομα.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ