ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία, η Οσασούνα και ο ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Ο Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον της Οσασούνα για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι υπαρκτό και δεν είναι τωρινό ωστόσο ο Ουρουγουανός δεν έχει πάρει ακόμη αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στα χέρια του πρόταση από την Οσασούνα, ωστόσο δεν έχει καθίσει τουλάχιστον για την ώρα να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την ισπανική ομάδα.

Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό αφού η Οσασούνα, στην οποία έπαιξε 3 σεζόν ως ποδοσφαιριστής, έχει προσεγγίσει τον Ουρουγουανό και στο παρελθόν όταν ακόμη ήταν προπονητής στην Κ-19 του Δικεφάλου. Άλλωστε και εκεί ο Γκαρσία λατρεύεται από τους οπαδούς. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν προκύψει ο ΠΑΟΚ στη ζωή του ο Γκαρσία ήθελε να κλείσει στην Οσασούνα την καριέρα του.

Στην Παμπλόνα δεν έχουν ξεχάσει τον Γκαρσία και είναι χαρακτηριστικό ότι του είχαν κάνει αφιερώματα στον τοπικό Τύπο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και του εύχονταν καλή τύχη.

Πρώτα θα ξεκαθαρίσει με τον ΠΑΟΚ

Πως αντιμετωπίζει το ενδιαφέρον αυτό ο Γκαρσία; Για την ώρα έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας ότι θέλει πρώτα να ηρεμήσει και στη συνέχεια να πάρει αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του ως προπονητή. Και κυρίως να ξεκαθαρίσει την σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης του έχει προτείνει να παραμείνει στην οικογένεια του Δικεφάλου αναλαμβάνοντας την Β’ ομάδα που θα δημιουργηθεί, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για να δώσει την απάντηση του. Μέχρι τότε πάντως ο Ουρουγουανός δεν σκοπεύει να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ