SERIE A

Ο Ντελνέρι επιστρέφει στην Ουντινέζε μετά από 36 χρόνια

Ο Ντελνέρι επιστρέφει στην Ουντινέζε μετά από 36 χρόνια
Ντελνέρι

Ο Λουίτζι Ντελνέρι επιστρέφει στο Φρίουλι, αυτήν τη φορά με αποστολή να κρατήσει στην κατηγορία την Ουντινέζε, μετά από την απόλυση του Μπέπε Ιακίνι.

Η απόλυση του Μπέπε Ιακίνι από την Ουντινέζε μετά από μόλις επτά αγωνιστικές στη Serie A έφερε στη θέση του ένα "παιδί" του Φρίουλι, τον Λουίτζι Ντελνέρι.

Ο 66χρονος προπονητής επιστρέφει στον σύλλογο μετά από 36 χρόνια και τη σεζόν 1979-1980, όταν ως μέσος των "μπιανκονέρι" είχε σημειώσει τέσσερα γκολ (όλα με πέναλτι) σε 28 αγώνες της Serie A.

Μετά από δύο νίκες και μία ισοπαλία στην εκκίνηση της σεζόν, η ήττα 3-0 από τη Λάτσιο στο "Φρίουλι" οδήγησε τον Τζιαμπάολο Πότσο στην απόφαση να προλάβει τον πολύπειρο τεχνικό.

Τελευταία δουλειά του Ντελνέρι, πάντως, ήταν στη Βερόνα, την οποία ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2015 και δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό από τη Serie A.

Στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας, ενώ το 2010 προσελήφθη από τη Γιουβέντους, αλλά κάθισε στον πάγκο μόλις για μία σεζόν, αφού τερμάτισε στην 7η θέση.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ