ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Νταβίδ Φουστέρ μιλά μαζί σας LIVE στο Sport24.gr !

Ο Νταβίδ Φουστέρ μιλά μαζί σας LIVE στο Sport24.gr !
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr συνεχίζει να σας δίνει το λόγο, αλλά και την ευκαιρία να μιλάτε με σπουδαίους παίκτες των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Την Πέμπτη (5/1) στις 13:00 θα είναι μαζί μας ο Νταβίδ Φουστέρ, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Μείνετε συντονισμένοι και μπείτε στη συζήτηση!

Μετά τον Μάικ Μπατίστ , τον Αντώνη Νικοπολίδη , τους Αδαμίδη και Κασνακίδη , αλλά και τον Γιάννη Αραμπατζή , ήρθε η σειρά του Νταβίδ Φουστέρ να κάτσει μπροστά από τον υπολογιστή και να απαντήσει σ' όλες τις ερωτήσεις-απορίες σας.

Ο Ισπανός άσος, που έχει blog στο Sport24.gr , θα βρεθεί μαζί μας την Πέμπτη στις 13:00 και περιμένει τα σχόλιά σας για να ξεκινήσει μια Interactive συζήτηση. Μια συζήτηση απ' αυτές που είδατε, βλέπετε και θα βλέπετε στο Sport24.gr με κορυφαίους αθλητές της χώρας μας και όχι μόνο!

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να πάρετε θέση μπροστά από τον υπολογιστή σας, να μπείτε στη LIVE συζήτηση και να αφήσετε το σχόλιο-ερώτησή σας, προκειμένου να απαντήσει ο Νταβίδ Φουστέρ. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού την περσινή, αλλά και τη φετινή σεζόν.

Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε ως άγνωστος στον Πειραιά και με τις σπουδαίες του εμφανίσεις μας έκανε να τον μάθουμε και να τον θαυμάσουμε. Δεν είναι τυχαίο πως σε 1μιση χρόνο στο Λιμάνι έχει 46 συμμετοχές και 18 γκολ.

Το Sport24.gr λοιπόν, σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί του και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε, για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα, το μέλλον του, τη ζωή του, αλλά και τα όνειρά του. Άλλωστε δεν χρειάζεστε προτάσεις, αφού έχετε αποδείξει πως ξέρετε να κάνετε πρωτότυπες και ωραίες ερωτήσεις. Ετοιμάστε τις ερωτήσεις, μπείτε στο ρόλο του δημοσιογράφου και την Πέμπτη φτιάξτε τη δική σας συνέντευξη σ' έναν από τους MVP του Ολυμπιακού. Τον Νταβίδ Φουστέρ!

Πως θα γίνει αυτό; Οι τρόποι είναι δύο και πάνω απ' όλα απλοί! Όπως σας προαναφέραμε, ο πρώτος είναι να μπείτε στην LIVE συζήτηση, να γράψετε την ερώτησή σας χαμηλά στο πεδίο που υπάρχει και να πατήσετε "send". Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω του twitter . Γράψτε την ερώτησή σας με hastag #fuster και οι συντονιστές της συζήτησης θα την μεταφέρουν στον Ισπανό άσο.

Κι αν νομίζετε πως οι εκπλήξεις του S port24.gr σταματούν εδώ, κάνετε μεγάλο λάθος. Ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει την αυθεντική φανέλα του Φουστέρ με την υπογραφή του.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για να... ανακρίνετε τον άσο του Ολυμπιακού!

Ηastag #fuster

Λίγα λόγια για τον Νταβίδ

Ο David Fuster Torrijos γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1982 στην Ολίβα του Λεβάντε (Βαλένθια). Από μικρός γράφτηκε στην τοπική UD Oliva και το καλοκαίρι του 2004 μετακινήθηκε στην Villarreal B, (Tercera División), όπου αποδείχτηκε χρησιμότατος γιατί εκτός από μεσοεπιθετικός, μπορούσε να παίξει ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ, αφού διέθετε και τα δυο πόδια.

Στη σεζόν 2007-08, ο Φουστέρ αγωνίστηκε στην Segunda B (33 συμμετοχές & 10 γκολ), προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Έλτσε (Segunda División), στην οποία παραχωρήθηκε με μεταγραφή. Εκεί ο Νταβίδ έπαιξε σε 36 ματς πετυχαίνοντας 13 γκολ (πρώτος σκόρερ της ομάδας), κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να πληρώσουν και να τον ξαναπάρουν πίσω το καλοκαίρι του 2009.

Έτσι το όνειρο του Φουστέρ να αγωνιστεί στην Primera έγινε πραγματικότητα, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με το "κίτρινο υποβρύχιο", τον πάγκο του οποίου είχε αναλάβει λίγες μέρες πριν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στις λίγες ευκαιρίες που του έδωσε ο "Βάσκος", ο Φουστέρ ανταποκρίθηκε με επιτυχία, σκοράροντας σε έδρες όπως το "Σάντσεθ Πιθχουάν", το "Βιθέντε Καλντερόν" και το "Καμπ Νόου". Ο διάδοχος του Txingurri, Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, που είχε ανακαλύψει τον Νταβίδ έξι χρόνια πριν στην Oliva, τον χρησιμοποίησε περιστασιακά, με αποτέλεσμα ο Φουστέρ να κλείσει τη σεζόν 2009-10 με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη (για δεύτερη φορά) του "ερυθρόλευκου" πάγκου, ο Βαλβέρδε εισηγήθηκε την απόκτησή του, γεγονός που αρχικά σχολιάστηκε αρνητικά. Ένα χρόνο αργότερα, ο Νταβίδ Φουστέρ αποτελεί βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού και με την απόδοση και τη συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση Τύπου και φιλάθλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ