ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ντάνι Άλβες προσέλαβε τον δικηγόρο του Μέσι για την υπεράσπισή του

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας © 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο δικηγόρος που χειρίζεται τις υποθέσεις του Λιονέλ Μέσι, Κριστόμπαλ Μαρτέλ, θα αναλάβει από την Τρίτη (24/1) την υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση με τον φερόμενο βιασμό της 23χρονος κοπέλας σε κλαμπ στη Βαρκελώνη.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία βιασμού. Η 23χρονη κοπέλα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση σε κλάμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, όπου βρισκόταν με δύο φίλες της.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές, ενώ οι συνεχείς αντιφάσεις στις οποίες πέφτει ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δυσχαιρένουν ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

Έτσι, ο 39χρονος, που οδηγήθηκε στις φυλακές και βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης από την Παρασκευή (20/1), αποφάσισε να προσλάβει για την υπεράσπισή του τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι, Κριστόμπαλ Μαρτέλ.

Οι διαφορετικές εκδοχές

Σύμφωνα με το TV3 ο 39χρονος έπεσε σε αντιφάσεις, δίνοντας τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Στην αρχή δήλωσε πως δεν γνώριζε τη γυναίκα που τον κατήγγειλε, στην πορεία ανέφερε πως την είχε δει, αλλά δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους, ενώ στην τελευταία περίπτωση υποστήριξε ότι η γυναίκα πήγε από μόνη της σε εκείνον.

Όπως αναφέρει επίσης, η ισπανική El Pais το φερόμενο ως θύμα δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που την απασχολεί είναι αποκλειστικά η απονομή της δικαιοσύνης, με τον Άλβες να κινδυνεύει από τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκιση.

Οι αντιφάσεις με το τατουάζ

Αυτές μάλιστα, δεν είναι οι μοναδικές αντιφάσεις στις οποίες έπεσε. Η καταγγέλλουσα περιέγραψε λεπτομερώς στην κατάθεσή της ένα τατουάζ το οποίο έχει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα ο Άλβες.

Στην αρχική του κατάθεση ο 39χρονος είχε υποστηρίξει ότι εκείνος καθόταν στην τουαλέτα και το θύμα άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του. Σε εκείνο το σημείο η ανακρίτρια του επεσήμανε πως σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν αδύνατο να μπορέσει η καταγγέλλουσα να δει το σημείο που βρίσκεται το τατουάζ και με τόσες λεπτομέρειες χωρίς εκείνη να βγάλει την μπλούζα.

Αμέσως ο Ντάνι Άλβες φέρεται να παρουσίασε άλλες δύο εκδοχές. Η πρώτη ήταν ότι δεν κάθονταν αλλά ήταν όρθιος και η δεύτερη ότι ο ίδιος της έδειξε το τατουάζ και πως ότι έγινε ήταν συναινετικό.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ