ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Η σοκαριστική κατάθεση της 23χρονης και η επιθυμία του Βραζιλιάνου να μιλήσει ξανά

Η υπεράσπιση του Άλβες υποβάλει για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο
Η υπεράσπιση του Άλβες υποβάλει για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο 2022 AP PHOTO/ANDRE PENNER

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάθεση που έδωσε η 23χρονη που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση με τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί να καταθέσει ξανά.

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση που έδωσε η 23χρονη που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση αρχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά τα αποσπασματικά κομμάτια που υπήρχαν σε πλάγιο λόγο τις προηγούμενες ημέρες πλέον στα ισπανικά ΜΜΕ υπάρχει ένα μέρος των όσων είπε η νεαρή κοπέλα στις Αρχές, τα οποία προκαλούν σοκ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα.

Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π@@@@@α του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα", αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Θέλει να καταθέσει ξανά ο Ντάνι Άλβες

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντάνι Άλβες θα ζητήσει να δώσει και άλλη κατάθεση για να μπορέσει να πει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην πρώτη του κατάθεση έπεσε σε αντιφάσεις αφού έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές των πραγμάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει την 23χρονη κοπέλα μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού έδειξαν το αντίθετο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ