ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπόουλερ παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό: "Στόχος μου να ξεσηκώσω το κοινό"

Ο Μπόουλερ κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μπόουλερ κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζος Μπόουλερ μέσα από VIDEO το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον εαυτό του και πώς του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το Σάββατο (3/9) τον Τζος Μπόουλερ, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να μετακομίζει στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής παρουσίασε τον εαυτό του μέσα από ένα VIDEO που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ερυθρόλευκοι. Μίλησε για το πώς του αρέσει το ποδόσφαιρο και τον στόχο του να ξεσηκώσει το κοινό.

"Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς ντρίμπλα; Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς ταχύτητα, χωρίς φαντασία; Ένα βαρετό άθλημα. Στόχος μου να ξεσηκώσω το κοινό.

Να κάνω αυτό που δεν περιμένει ο αντίπαλος. Και στο τέλος νίκη. Είμαι ο Τζος Μπόουλερ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο που αγαπώ. Είστε έτοιμοι;" αναφέρει στο VIDEO.

"Ανυπομονώ να παίξω από τότε που εμφανίστηκε η ευκαιρία. Όλοι ξέρουν καλά πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και τι αντιπροσωπεύει.

Δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν έχω βρεθεί ποτέ προσωπικά στο γήπεδο, αλλά γνωρίζω κάποιους ανθρώπους που παρευρέθηκαν και μου έχουν πει σπουδαία πράγματα. Μου είπαν πως το γήπεδο σείεται και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές.

Μου αρέσει να βρίσκομαι στον χώρο, όπου βρίσκεται η μπάλα, να ντριμπλάρω, να δημιουργώ ευκαιρίες και να σκοράρω, να ξεσηκώνω τον κόσμο. Θα τα δώσω όλα και όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο να είστε όλοι υπερήφανοι για μένα.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για τις μεγάλες του νίκες και θέλω να αποτελέσω μέρος της νίκης. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει όσο μακριά θέλει και αυτός είναι ο στόχος" τόνισε στις αναλυτικές του δηλώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ