ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τυπικά στα ερυθρόλευκα ο Μπόουλερ

Ολυμπιακός: Τυπικά στα ερυθρόλευκα ο Μπόουλερ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μπόουλερ, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να μετακομίζει στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Τζος Μπόουλερ. Η Νότιγχαμ είχε ανακοινώσει τον μονοετή δανεισμό του στους ερυθρόλευκους και το Σάββατο (3/9) ανακοινώθηκε και από τους Πειραιώτες.

Ο Άγγλος παίκτης βρισκόταν στην Αθήνα από την Παρασκευή, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η τυπική διαδικασία της μετακίνησής του, ενώ πλέον ενσωματώνεται στη νέα του ομάδα.

Την περυσινή σεζόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Μπλάκπουλ. Τη σεζόν 2021-22 ο ποδοσφαιριστής μέτρησε 45 συμμετοχές και πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ την τρέχουσα σεζόν είχε δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας σε σύνολο επτά αγώνων.

Ο Μπόουλερ ξεπήδησε από τα φυτώρια της Φούλαμ και της ΚΠΡ, προτού το 2017 ενταχθεί -ως επαγγελματίας πια- στην Έβερτον, παίζοντας κατ' αποκλειστικότητα στην ομάδα Κ23. Προτού φύγει από την ομάδα του Λίβερπουλ αγωνίστηκε και μία σεζόν (2019-20) δανεικός στη Χαλ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1999 στο Chertsey της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ΚΠΡ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Έβερτον, με την οποία έλαβε μέρος συνολικά σε 41 ματς, με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Δόθηκε δανεικός στη Χαλ, όπου έπαιξε σε 28 αγώνες της Championship και 31 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ και 1 γκολ. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Μπλάκπουλ με την οποία σε 52 ματς σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 3 ασίστ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ