ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα στους ερυθρόλευκους ο Μπόουλερ με δανεισμό από τη Νότιγχαμ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα στους ερυθρόλευκους ο Μπόουλερ με δανεισμό από τη Νότιγχαμ
NOTTINGHAMFOREST.CO.UK

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Τζος Μπόουλερ, καθώς η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτησή του αλλά και τον μονοετή δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

Ακόμη μια μεταγραφή ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, καθώς αποκτά τον Τζος Μπόουλερ με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για μία σεζόν.

Ο 23χρονος Άγγλος εξτρέμ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή (02/09) για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της ένταξής του στους Πρωταθλητές Ελλάδας και κατόπιν να συμπεριληφθεί στη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA για τις αναμετρήσεις στον όμιλο του Europa League.

Είναι, σε αυτό το σημείο, σημαντικό ν' αναφερθεί το γεγονός πως ο Μπόουλερ δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ, καθώς είναι μη κοινοτικός από χώρα της Β' ζώνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την περυσινή σεζόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Μπλάκπουλ, με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Το κλαμπ της Championship αξίωνε 4.600.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και τελικά βρήκε το σημείο επαφής με τη Φόρεστ για την επίτευξη της συμφωνίας. Τη σεζόν 2021-22 ο ποδοσφαιριστής μέτρησε 45 συμμετοχές και πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ την τρέχουσα σεζόν είχε δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας σε σύνολο επτά αγώνων.

Ο Μπόουλερ ξεπήδησε από τα φυτώρια της Φούλαμ και της ΚΠΡ, προτού το 2017 ενταχθεί -ως επαγγελματίας πια- στην Έβερτον, παίζοντας κατ' αποκλειστικότητα στην ομάδα Κ23. Προτού φύγει από την ομάδα του Λίβερπουλ αγωνίστηκε και μία σεζόν (2019-20) δανεικός στη Χαλ.

Ανακοίνωσε και Μπαντέ, "ναυάγιο" με Μπατσουαγί

Η θερινή μεταγραφική περίοδος της Νότιγχαμ ολοκληρώθηκε με την απόκτηση και του Λοΐκ Μπαντέ. Ο 22χρονος Γάλλος στόπερ πήγε στη Φόρεστ με μορφή δανεισμού και τη Ρεν να καρπώνεται 500.000 ευρώ,. Στη συμφωνία προβλέπεται ρήτρα αγοράς ύψους 14.000.000.

Αντιθέτως, η υπόθεση του Μισί Μπατσουαγί "ναυάγησε", αφού η Τσέλσι καθυστέρησε να στείλει τα χαρτιά που θα προχωρούσαν τη μετακίνηση του παίκτη στη Φόρεστ.

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου άφησε και μία εκκρεμότητα, αφού ο Σερζ Οριέ συμφώνησε με τη Νότιγχαμ ως ελεύθερος, όμως η μετακίνησή του δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη. Προς το παρόν δεν έχουν εκδοθεί βίζα και άδεια εργασίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ