ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Ο Μουρίνιο θέλει τον Τσιμίκα στη Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με τις εμφανίσεις του να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με το Calciomercato θέλει να τον πάρει στη Ρόμα.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ τη φετινή σεζόν, με τον Γερμανό τεχνικό να του δίνει φανέλα βασικού στα 17 από τα 22 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής μπακ εκτός από τα εξαιρετικά στατιστικά του έχει μοιράσει και έξι ασίστ. Οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato θέλει τον 25χρονο στη Ρόμα την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Greek Scouser με τους κόκκινους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ πρόσφατα μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League στις 28 Μαίου έγινε μόλις ο δεύτερος Έλληνας που το καταφέρνει μετά τον Άκη Ζήκο το 2004.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ