ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μόντριτς μοίρασε 50 ρολόγια Rolex στους συμπαίκτες του σε Ρεάλ και Κροατία το 2018

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει τη νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει τη νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ένας πρώην συνεργάτης του Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε πως όταν το 2018 ο Κροάτης πήρε τη Χρυσή Μπάλα θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ και την εθνική ομάδα μοιράζοντας 50 ρολόγια Rolex, που του κόστισαν περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.

Το 2018 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του Λούκα Μόντριτς, αφού κατέκτησε το Champions League με τη Ρεάλ, με την Κροατία έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς -γνωρίζοντας όμως την ήττα από τη Γαλλία-, και πήρε τη Χρυσή Μπάλα.

Ο 37χρονος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει έμπρακτα τους ανθρώπους που θεώρησε ότι συνέβαλαν στις επιτυχίες αυτής της χρόνιας και σε εκείνους που με τη βοήθειά τους αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης του Κροάτη διεθνή, Σίμον Μπάστιανσεν, μετά την απονομή της Χρυσής Μπάλας αγόρασε και μοίρασε 50 ρολόγια Rolex σε συμπαίκτες του και ανθρώπους της Ρεάλ και της Κροατίας.

Μία κίνηση που στοίχισε στον Μόντριτς περίπου 1,8 εκατ. ευρώ. "Ο Μόντριτς αγόρασε 50 ρολόγια Rolex αφού πήρε τη Χρυσή Μπάλα και τα έδωσε στους συμπαίκτες του και στο προσωπικό της Ρεάλ και της Κροατίας. Ακόμα και οι οδηγοί πήραν ένα", ανέφερε ο Μπάστιανσεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ