ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

O Μέσι έμεινε εκτός προπόνησης της Παρί, από χτύπημα στο ματς με την Λιόν

Ο Λιονέλ Μέσι την ώρα της αλλαγής του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν για την Ligue 1 | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι την ώρα της αλλαγής του στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν για την Ligue 1 | 19 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι απεκόμισε ένα χτύπημα πάνω από το αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με την Λιόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας για λογαριασμό της Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι έκλεψε την παράσταση στο εντός έδρας ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1, όχι όμως επειδή βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο) αλλά για το γεγονός πως έγινε αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και έγινε viral το βλέμμα απορίας με το οποίο κοίταξε τον συμπατριώτη του.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Παριζιάνων υπεραμύνθηκε της επιλογής του να αποσύρει τον Pulga στο 76ο λεπτό (ήταν η πρώτη κίνησή του από τον πάγκο, περνώντας τον Χακίμι στη θέση του) και κατέστησε σαφές στη συνέντευξη Τύπου πως το έκανε για τον προφυλάξει από πιθανό τραυματισμό, με τη "δικαίωση" να έρχεται την επόμενη ημέρα.

Αυτή συνδέεται με την απουσία του Μέσι από την προπόνηση, με το ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως ο "Λέο" πήγε στην προπόνηση της Παρί κουτσαίνοντας, από χτύπημα που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια του ματς λίγο πιο πάνω από το αριστερό του γόνατο.

Ως συνέπεια, πέρασε όλη την ημέρα το θεραπευτήριο, με το ιατρικό επιτελείο να έχει πέσει πάνω του και να αναμένεται την Τρίτη να εκδοθεί κάποια ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασής του.

Σημειώνεται δε πως το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Λιόν ήταν πάνω-κάτω στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με εκείνο το επικίνδυνο τάκλιν να προκαλεί την αποβολή του παίκτη της Βενεζουέλας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ