ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο για Μέσι: "Τον έκανα αλλαγή για να τον προστατέψω από πιθανό τραυματισμό"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το απορημένο βλέμμα του Λιονέλ Μέσι τη στιγμή που τον έκανε αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα με την Λιόν και ξεκαθάρισε πως τον απέσυρε για να τον προφυλάξει από πιθανό τραυματισμό.

Η Παρί συνέχισε την προέλασή της στη φετινή Ligue 1 κάνοντας το "6 στα 6" με το 2-1 επί της Λιόν που ήρθε στο φινάλε, όμως περισσότερο και από το χρυσό γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 93ο λεπτό αυτό που σχολιάστηκε ήταν η αντίδραση του Λιονέλ Μέσι τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Ήταν το 76ο λεπτό όταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλησε να κάνει την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο με το σκορ στο 1-1, με τον Χακίμι να παίρνει τη θέση του Μέσι και τον Pulga να μη δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το σκοπό της αλλαγής, κάτι που έδειξε μάλιστα και προς τον προπονητή του με έναν χαρακτηριστικό μορφασμό.

Όπως ήταν λογικό, ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε για την αντίδραση του Pulga (οι τηλεοπτικές κάμερες έδειξαν πως διαμείφθηκε και ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο, την ώρα που ο Μέσι κατευθυνόταν προς τον πάγκο της ομάδας του), με τον προπονητή της Παρί να αναφέρει μεταξύ άλλων πως έβγαλε τον συμπατριώτη του για το... καλό του.

"Πήρα την απόφαση να κάνω αλλαγή τον Λέο Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανούς τραυματισμούς. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τον προστατέψουμε.

Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο μυαλό του μου το καλό της ομάδας και των παικτών της. Κάποιες φορές αρέσουν στους παίκτες οι αποφάσεις μου και άλλες φορές δεν τους αρέσουν.

Η αντίδραση του Μέσι; Τον ρώτησα πώς τα πήγαίνε και μου είπε καλά, όμως δεν έδειχνε καλά, έτσι δεν είναι;", τόνισε ο 49χρονος προπονητής.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LIGUE 1 ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ