ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάξι Ροντρίγκες αποφάσισε στα 40 να κρεμάσει τα παπούτσια του

Ο Μάξι Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στα πέναλτι με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014
Ο Μάξι Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στα πέναλτι με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 © 2014 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο Μάξι Ροντρίγκες φορώντας τη φανέλα της Νιούελ Ολντ Μπόις ανακοίνωσε στα 40 το τέλος μία γεμάτης καριέρας. Με Εσπανιόλ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Μία θρυλική μορφή της Νιούελς Ολντ Μπόις και της εθνικής Αργεντινής αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα. Πρόκειται για τον Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος με μήνυμά του στο Instagram αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Ήρθε η στιγμή που πίστευα ότι δεν θα έρθει ποτέ. Αυτή η στιγμή ολοκληρώνει την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά την ίδια ώρα είμαι πολύ ήρεμος. Είχα μία πολυετή καριέρα και νομίζω έδωσα όλον τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Μάξι Ροντρίγκες τίμησε τη φανέλα της Νιούελς με την οποία είχε 221 συμμετοχές με 71 γκολ και 20 ασίστ. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε σε Ατλέτικο Μαδρίτης (156 συμμετοχές, 44 γκολ), Εσπανιόλ (111 συμμετοχές, 26 γκολ) και Λίβερπουλ (73 συμμετοχές, 77 γκολ).

Με τους Reds είχε κατακτήσει και το Λιγκ Καπ το 2012. Παράλληλα, είχε και 57 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής. Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου ήρθε και η ήττα από τους Γερμανούς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ